Mlkemrecre Esmerce aynı sorun ablamda yaşıyor ve aralarında çok sorun oluyor Allah yardımcınız olsun canm
Seutfu Esmerce oyun oynamıyor da spor izliyor hic durmadan,pes etmeden. Sabahlara kadar yeşil ekran görmekten içim kalkıyor artik 🤮🤮 Allah yardımcımız olsun
Aselkusun Esmerce ama arada bebeklede oynuyor ilgileniyor hakkını yemeyeyim ama beraber vakit geçiremiyoruz bebek uyuduğu zaman akşam mesela sürekli telefon hiç muhabbet yok
Esmerce Aselkusun ya benimki de söz konusu kızıysa yardımcı oluyor zaten mesele o değil çok oynaması benimle ilgilenmeye vakti kalmıyor
Esmerce Demirinannesi02 ben de sevmiyor diye çok düşündüm benden daha değerli bu oyundakiler diye çok düşünüp kendimi yedim ama sevgiyle ilgili değilmiş bariz bağımlı yani seni çok iyi anlayabiliyorum aynı şeyleri yaşıyoruz
Masal_18 As1ioz aynı benim kocam. Evden işe işten eve gelir. Bazen yemeği bile o yapar oyun konusunda ağzımı ne zaman açsam neyimi gördün kahveye mi içmeye mi gidiyorum. Sana yardım mı etmiyorum bi oyunum var ona da el sürme der😂 lafı tıkıyor agzıma