Asafsemra Minaninannesii canım 25 ekimde biziz ama bızde öyleyiz pek sevmedi sebzeyi yemiyo napıcam sasırdım artık ama meyve verim öyle agzını acıyoki sinir oluyorum 😂 caresizim banada yardım edin 🙏
Tugbakadir Ebrugurkuzey yoğurt çorbasına pirinç değil bulgur koyarak pişiriyorum. İçerisine ilikli kemik suyuda koyuyorum. Ama önce çorbayı deneyin kemik suyunu bi kaç hafta sonra koyun doktorumuz öyle dedi bize. Şehriye çorbasına da az tereyağ şehriyeler ve domates sosu yazın hazırlamıştık kendimiz öyle pişiriyorum çok sevdi. Böylece taneli şeylere de alıştı.
Eyluladam Birkizbirerkekannesi atabilirim ama nasıl atacağımı bilmiyorum 😕 instagram varsa ordan atabilirim
Ebrugurkuzey Eymeniko_ ben ilk çay kaşığı kadar başladım ama kaç gündür çay kaşığını geçemedik ondan fazlasını yemiyo
ZehraKir Ebrugurkuzey Yalnız değilsiniz. 14 Kasım doğumlu kızım, hiçbir şeyi beğenerek yemedi henüz😏 bir çay kaşığı bile olsa faydalıdır deyip tadımını yaptırmaya çalışıyorum
Birkizbirerkekannesi Eyluladam Google hızlı resim yazip çıkan 2nci sonuca girin resim yükleyip aşağıda çıkan linki buraya kopyalayın 😊
Minaninannesii SuzininBilgesi Bence bir şey olmaz benim kızımın yüzü kizardigin da tadım yapmayı durdurmustuk
Zask Minaninannesii 26 Kasım doğumlu oğlum. 15 gündür veriyorum. Yoğurt, patates, balkabağı, havuç, muz, pirinç unu ve irmikli muhallebi. ☺️
SuzininBilgesi Tugbakadir benim kız pamukçuk oldu artık kaşığa kilitliyor ağzını ☹️ Yese ben neler yapacağım da istemiyor 😕
GulcanYldzdal Minaninannesii bizde 25 Kasım dgumlyuz ben hala kabak havus VS bişi vermedim valla çorba içiryrm yemek suları yoğurt fln 😂geride mi kaldım bilemedim 🤦♀️
Minaninannesii GulcanYldzdal aa aynı bugün saat kaçta doğdu çocuğunuz:) normali yapiyorsun ben biraz erken başladım