Yekyek12 Cigdemm988 pazardan güvendiğim birinden tereyağ alıyorum, pazarımız açısından şanslıyım köyden gelenler çok fazla. Zeytinyağını ise bir tanıdıktan alıyoruz kendi ağaçlarından sıkım yaptırıyorlar. Ayçiçek yağını ise Torku dışında kullanmıyoruz
Selimhan Melek36 bende annemin evinde de kendi evimde de zeytinyağı kullanırım zeytinligimiz var.bilmezdim insanların yemekleri cicekyagi ile yaptığını zeytinyağlı diye soylediklerinde şaşırdım .güzel İzmir’im Allah zeytin ağaçlarımızı cogaltsin eksikliğini göstermesin
Melek36 Selimhan aynen ben de muğlalıyım. Bizim de zeytinliğimiz var. Şükürler olsun iyi ki Egeliyiz😍😍
Selimhan Yemekleri kizartmalari hep zeytinyağı ile yaparım pilava bile tereyağı varsa zeytinyağı ile karıştırın yoksa sade yaparım cicekyagini sadece hamur işlerine kullanirim. Yemeklerde cicekyagi midemi ağrıtıyor.
Bsecill Cigdemm988 daha önce biryağ alıyordum lakin içerik temiz değilmiş gimdes helal sertifikalı abalı diye vir marka almış eşim en son onu kullanacağım artık yemeklere bunun yanı sıra tereyağı kullanıyorum paketli satın almıyoruz güvendiğimiz birime yaptırıyoruz. Zeytinyağınıda balıkesirden getirtiyoruz yine güvenilir biryerden.
TalentedMom Cigdemm988 ben zeytin yapı kullanıyorum sıcak yemeklere ayrı salatalara ayrı bim de Sırım diye marka var diğerlerine nazaran daha uygun güzel de
Naz_N Cigdemm988 ağırlıklı zeytinyağı kullanıyorum🌿 hamurişlerine vs çok nadir tereyağı ve bazı atıştırmalıklara da Hindistan cevizi yağı🌸🌸
Small_lion @Cigdemm988 sadece yağ olarak bakmamak lazım evet artık tükettiğimiz herşey aslında zararlı oğlumun yemeklerinde zeytinyağı kullanıyorum ama ben sevmiyorum yiyemem margarini eskiden kahvaltida ekmeklerin üstüne sürüp yerlermiş tadi da guzel degil oysa ki
Asli123 Cigdemm988 kötü hissedecek bişe yok neden kötü hissediyorsunuz artık sizde dikkat edersiniz olur biter
Hulyayncl Cigdemm988 merak etme tek değilsin ben de eşim de margarini özelikle pilavda ve yumurtada çok severiz çokta tüketiriz bizim zararlı olan herşeye sevgimiz var🤣🤣🤣
Bilnermus Cigdemm988 salatalar harpiç hepsinde zeytin yağı kullanirim canım kurabiyelrde falan mecburen sana yağı kullaniliyor ama ondada genelde vita yağı kullaniyorum🤭
[silindi] Cigdemm988 soğuk sıkım hakiki zeytinyağ salatalara kızartmalara ve sebze yemeklerine, doğal tereyağı (marketten almayın) pilavlara kullanıyoruz ayçiçek de kullanıyoruz ama az
rujizin Cigdemm988 yemeklerde çoğunlukla fındık yağı ve arada zeytinyağı, salatalar zeytinyağı, kızartma ayçiçek yağı, alerji yüzünden margarin almıyorum ama kurabiyelerde margarin kullanıyordum canım
BabyGroot Cigdemm988 her yemeğe zeytinyağı ve ayçiçek yağı karışık kullanırım mümkün olduğunca margarin kullanmam
Gamze_Defne Cigdemm988 Her yemekte ve salatalarda kesinlikle zeytinyağı kullanırız çünkü biz Egeliyiz 💙 Ancak pilavlarda tereyağ kullanırız🍀
Alisa58 Cigdemm988 zeytinyağlı yemeklere hakıkı salatalara omlet vs hakıkııı valla normal yemeklere ayçiçek yağı ve tereyağ asla margarın vs sokmam evime
Fatmaasel Cigdemm988 biz normal de annemin evindeyken hiç kullanmazdik bebek olunca kullanmaya başladım alışkın olmadığım için bana biraz ağır geldi ama sağlıklı olan oymuş aslında
Bebeminnie Cigdemm988 yudum aycicek yağı kullanıyorm, salata ve bazı yemeklere de zeytinyağı hamurişleri için kahvaltıcıdan margarin boyutunda tereyağ kestirp alıyorm