rujizin Cigdemm988 yemeklerde çoğunlukla fındık yağı ve arada zeytinyağı, salatalar zeytinyağı, kızartma ayçiçek yağı, alerji yüzünden margarin almıyorum ama kurabiyelerde margarin kullanıyordum canım
BabyGroot Cigdemm988 her yemeğe zeytinyağı ve ayçiçek yağı karışık kullanırım mümkün olduğunca margarin kullanmam
Gamze_Defne Cigdemm988 Her yemekte ve salatalarda kesinlikle zeytinyağı kullanırız çünkü biz Egeliyiz 💙 Ancak pilavlarda tereyağ kullanırız🍀
Alisa58 Cigdemm988 zeytinyağlı yemeklere hakıkı salatalara omlet vs hakıkııı valla normal yemeklere ayçiçek yağı ve tereyağ asla margarın vs sokmam evime
Fatmaasel Cigdemm988 biz normal de annemin evindeyken hiç kullanmazdik bebek olunca kullanmaya başladım alışkın olmadığım için bana biraz ağır geldi ama sağlıklı olan oymuş aslında
Bebeminnie Cigdemm988 yudum aycicek yağı kullanıyorm, salata ve bazı yemeklere de zeytinyağı hamurişleri için kahvaltıcıdan margarin boyutunda tereyağ kestirp alıyorm
Fulyag Cigdemm988 Hemen hemen herşeye zeytinyağı kullanıyorum çiçek yağı alırım ama kalır kenarda kullanmadığımdan bitiremeyiz
Minigimgeldi Cigdemm988 kızartma dahil herşeye zeytinyağ kullanıyorum sadece pilav için terayağ kullanırım
Mom8 Cigdemm988 ben yıllardır zeytinyağı kullanıyorum. Mersinli bir arkadaşım gönderiyor. Ev yapımı kendileri yapıyorlar. Çok yağlı yemek sevmiyoruz yıl boyunca 10 lt yetiyor çok da maliyetli olmuyor. Kızartmalar için torku altınekin ayçiçek yağı kullanıyorum. Konyalıyım ben torkunun bazı ürünleri içerik açısından sıkıntılı ama ayçiçek yağı yerli ürünlerden elde ediliyor diye biliyorum Gıda dedektifini ben de takip ediyorum ama sadece onun söyledikleri ile yetinmiyorum kendim de araştırıyorum.muhendisinoglu na güvenmiyorum birgün kötü dediği markayı bir diğer gün öve öve bitiremiyor…
NuriyebrrAlm Cigdemm988 zeytinyağı kullanıyorum herşey de kendimiz ürettiğimiz için bol bol kullanıyoruz 😂😂
Minnakseven Cigdemm988 egeliyim zeytinyağı kullanıyorum 3 yıldır 3 litre bile ayçiçek yağı kullanmadım çünkü kızartma falan yemiyoruz anca misafir yer diye.margarin evime sokmam tereyağı kullanırım.keske daha ucuz olsa sağlıklı şeyler de herkes ulasabilse
Bukrem62 Cigdemm988 yemeklere zeytinyağı sadece kızartmaya sıvıyağ onun dışında full tereyağ kullanıyorum pilava yumurtaya fırın yemeklerine falan
Arasannesi Cigdemm988 ben tereyagını cok kullanıyorum pılavlarda fırın yemeklerınde.tencere yemeklerınde bazı corbalarda da zeytınyagı.tereyagım malatyadan.zeytınyagımda aydından gelıyor
nazanay Cigdemm988 Aycicek yagi neredeyse hic kullanmiyorum. Sadece kek yapacagim zaman ona kullaniyorum cunku zeytinyaginin tadi cok baskin oluyor keklerde. Onun disinda yemeklerde zeytinyagi ve tereyagi kullaniyorum.
Melek36 Selimhan aynen ben de muğlalıyım. Bizim de zeytinliğimiz var. Şükürler olsun iyi ki Egeliyiz😍😍