Mom62636362 Cigdemm988 kızartmalara ayçiçek yağı, yemeklere zeytinyağı, lezzet katsın diye bazı yemeklere ekstra bir kaşık tuzlu tereyağı atarım. Margarin asla girmez eve, tatlıları tuzsuz tereyağı ile yaparım
Senha Cigdemm988 çok fazla kullanmıyoum kızartma yağını ama tabi yinede olmuyor tabi başlıca kızartma yemekler sıkıntılı aslında
Melek36 Cigdemm988 Biz kendimi bildim bileli zeytinyağı kullanırız. Annemin evinde de kendi evimde de. (Egeli olmanın guzel tarafı😊) Ayçiçek yağı çok az girer eve nadiren yaptığım kızartmalara kullanırım. Margarin evlendiğimden beri hiç almadım. Ama köy tereyağını hiç eksik etmem. Sağlık için bunlar şart.
Selimhan Melek36 bende annemin evinde de kendi evimde de zeytinyağı kullanırım zeytinligimiz var.bilmezdim insanların yemekleri cicekyagi ile yaptığını zeytinyağlı diye soylediklerinde şaşırdım .güzel İzmir’im Allah zeytin ağaçlarımızı cogaltsin eksikliğini göstermesin
Mom62636362 Cigdemm988 sıvı yağı neyse de tuzsuz tereyağına geçmeni tavsiye ederim canım tatlılar için
Bubbles Cigdemm988 yalnız değilsin 🤭 bende ayçiçek yağı kullanıyorum geçenler de pilav için tereyağ alamadım margarin ile yaptım çok lezzetli olmuştu ama zorda kalmadıkça margarin tercih etmiyorum ama ayçiçek yağı her yemeğe kullanıyorum mecbur
Hulyayncl Cigdemm988 merak etme tek değilsin ben de eşim de margarini özelikle pilavda ve yumurtada çok severiz çokta tüketiriz bizim zararlı olan herşeye sevgimiz var🤣🤣🤣
YK_ Cigdemm988 bende takip ediyorm muhendisinoglunu ama okadar da takmıyorum yemeklerimize dikkat ediyorm ama sadece zeytinyağı ve tereyağı kullaniyorm yıllardır hiç margarin almadım daha eve ayçiçek yağı da sadece kızartmazlarda oda ara sıra kızartma yaparken bile zeytinyağı karıştırıyorum 😇😅
1mom1baby Cigdemm988 ayçiçek yağı zeytin yağı margarin tereyağını sadece kızıma omlet yaparken kullanırım
Miniknur Margarin asla. Margarinle yapılacaklara hep tereyağ. Yemeklere de zeytinyağ kızartma ve makarnaya sıvıyağ :)
Deletedmom318 Cigdemm988 Soğuk sıkım zeytinyağı alıyorum organik satan bir sarküteriden ama ayçiçek yağı da bulunduruyorum onuda kullanıyorum herşeyi zeytinyağı ile yiyemiyorum ağır geliyor 😂😅
Deletedmom297 Cigdemm988 Memleketten tereyagi getiriyoruz. manisadan zeytinyagi getirtiyoruz. Kizartma haric herseyi ya tereyagiyla ya da zeytinyagiyla yapiyrum.
deryata Cigdemm988 kızartma dışında kesinlikle ayçiçek yağı kullanmam. margarin desen yıllardır taa bekarken kullanmazdık zararlı olduğu için. zeytinyağı ve tereyağını karıştırarak yemek yapıyorum. tereyağı olarak bim market pervin yağ gerçekten çok iyi bende tik var yağı eyorum bütün pisliği çıkıyor sonra süzüp bir kapda soğutuyor dolapta saklıyorum. az zeytinyağı az tereyağ karıştırıp yemek yapıyorum.
Cigdemm988 deryata anladim canim tere yag ve zeytin yagi cok agir gelior alisik olmadigimiz icin galiba 😒
Deletedmom74 Cigdemm988 margarin hiç kullanmadım eve sokmam. Sadece kızartmalara ayçiçek yağı kullanıyoruz geri kalan her şeye tereyağ ve zeytinyağı
deryata Cigdemm988 ilk zamanlar öyle düşünebilirsin canım sonradan alışırsın illaki sonuçta sağlık için iyi.
YK_ Cigdemm988 bence biraz psikolojik benim arkadaşım hiç ağzına sürmezdi zeytinyağı ağır yiyemem kokuyor falan diye salataya bile koydurmazdi bana geldiğinde bi gün acıktım akşamı bekleyemicem atıştıracak bisey var mı falan dedi dünden kalan yemek var ısıtayım ye dedim ama soylemedim zeytinyağlı yaptığımı yedi hepsini bide elin çok lezzetliymiş güzel olmuş demez mi afiyet olsun artık onyargini kır zeytinyağıyla yapmıştım onu dedim şaşırdı ama ondan sonra kendisi de bizden zeytinyağı almaya başladı 😇😅