Gulay123 https://imgyukle.com/i/yjkdin dualarinizi bekliyorum daha da fazla yayilinca risk olusuyomus Allahim yardim etsin ogluma nolur dualarinizi eksik etmeyin resmi bide boyle atiyorum inanmayan var ayip diyen var lütfen yardimci olun ogluma🤲🏻💜
Birikiuc Gulay123 Allahım yardımcın olsun şifa versin Rabbim tez zamanda saglıgına kavussun yavrucagın insallah canım benim. Sende bol dua et annenin evladına duası kabul olurmus. Ama ben bilmiyorum ne bu canm
Onsubatikibinondokuz Gulay123 ufacık bebeğin ayıbı mı olur rabbim şifa versin inşallah ne oldu acaba böyle doktor ne dedi
Mstfaslhnalprsln12 Gulay123 çok ama çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi ile şifa versin inşallah ne oldu ki oğluna
Gulay123 Molusscum denilen bi cilt hastaligi olustu govde yuzunde daha cok cogaliyo taninmaz hale geldi yavrum atamadim oralarini dayanamadim kafasinda vucudunda cikti cogaliyo gittikce
Zeynephsy Gulay123 rabbim tez zaman da şifasını versin acıyor mu acaba kaşınıyor mu kuzum ya Allahım bu güzel günlerin Şafi isminin hürmetine şifa versin insallah
idil1990 Gulay123 olusma sebebi neymis heraeyin tedavisi var artik uzulme rabbim beterinden korusun acil sifalar dilerim
Gulay123 idil1990 birinden gecmistir diyo bide oglum dogdugunda hasteneden enfeksiyon kapti ve 10 gun antibiyotik verdiler kuvezde birinden gecmistir ve enfeksiyonlu dogdugu icin atlatamamis dediler ne krem ne ilac hic bisey yok heryerinde cogalicak bu daha ne ki dediler kasinmasini onlemek icin damla var suan sadece
OzlemAlisa Gulay123 ah kuzum benim.. Rabbim tez zmaanda sifa versin insallah canim sen güçlü ol Allah dermansiz dert vermez 🤲 dualarimdasıniz
Dmrcnn İnşallah tez zamanda geçer bi mucize gibi inşallah🤲🏼 Allah yardımcınız olsun dua edeceğim bu miniğe çok üzüldüm beterinden korusun rabbim
_Nehirim Gulay123 Bebekler konusunda çok hassasım,tırnağına taş değse kahrolurum.Görünce çok üzüldüm,Allah büyüktür canım benim sen sıkma canını,rabbim şafi ismiyle şifa versin 🤲🏻🙏🏻