Zhnce ikizannesi10 sürekli kusmuş ağrı içinde kıvranmıstjm İşin berbat tarafı regldim ondan oluyor zannetmiştim meğer apandisitmiş Sabahına ameliyat oldum zaten 😏
Dildeniz ikizannesi10 sadece kasık ağrısıyla göstermiyor kendini yıllar önce oldum ama öldüm öldüm dirildim sancı öyle basit değildi kusma çok feciydi
Emineszrtas ikizannesi10 Mide bulantısı kusma korkunç bi halsizlik ve sağ bacağım kalkmıyordu oynatamıyordum bile
Mom9 ikizannesi10 karın ağrısı ve mide bulantısı birarada. Sırtına vuruyo ağrı. Bişey yiyip içemiyosun kıvrım kıvrım kıvranıyosun🙄
Yapraksarmam ikizannesi10 karın ağrısı canım sağ tarafta. Hatta biz dalga geçmiştik gazdır bilerek yapıyo diye, annem kıyamayıp götürdü hastaneye meğer apandisit i patlamış doktor yarım saat daha gelmesen ölürdün demiş. Kardeşcaazım olur kendisi
Sevgilibebegimduru 1 hafta boyunca midem bulanmıştı. Karnımın sağ alt tarafında adet ağrısına benzer ağrı olmuştu kıl payı patlamadan almışlardı
Ahsen25 Sevgilibebegimduru bnm patlamisti hayati tehlikem vardi mide bulsntisi kusma siksyetiyle gttik doktorun kadihima bastrmadyla agri basladi 12gun hast.yattim rabbim omur bicmis gecti gitti
Zehra22 ikizannesi10 Bizlerde ağrayan bölgeye soğuk su koyuyorsun eyerki ağrısı keçerse apendsittir diyolar…deneye bilirsin soğuk su ağrısını dindiriyor
Esooooo ikizannesi10 parmak uçlarına bas sonra birden bırak kendini hızlı bi şekilde eğer bırakamazsan çok ağır olursa apandisittir. Ben olmuştum geçmiş olsun