cilekreceli Sezaryen oldum 5 gün önce göbek çevrem çok sert ve acılı sizin de öyle mi normal mi bu ? Elimi degemiyorum 🙁!
Iross cilekreceli bende 27 gün önce oldum canım ilk gün ki gibi ağrı olmasa da halen daha göbek cevremde ağrı ve hissizlik var zamanla azalıyor merak etme normal
cilekreceli Ne olacak bu acılar ya kalıcı mı bizimle ? Dikiş olan yeri zaten hissetmiyorum. Karın çevrem de acıyor hep böyle mi kalacak
Yaman-eylus cilekreceli ilk bir hafta bende ölücem sandım çocuğum ağlıyodu hemen kalkamıyordum hiç geçmicek sandım tuvalete gittiğimde bile klozete oturup kalmam dakikalar sürüyordu ama çok şükür 10 günün sonunda hemen hemen tamamen iyileşmiş gibi oldum. Yani geçecek merak etme ☺️
1prens1prensesannesii cilekreceli 15 gün oldu tabi ilk güne nazaran az ama hala öyle uyuşuk gibi içinde acı var gibi değişmiyor
cilekreceli 1prens1prensesannesii bu acı hiç geçmeyecek mi psikolojim bozuldu artık! Uyuşukluk ne zaman gecti karnınızda
cilekreceli Yaman-eylus ya gerçekten bıktım vücudumun agrısı bi yandan, karın çevrem acayip uyusuk dikişler uyusuk o bölge şiş göbek de acı var
1prens1prensesannesii cilekreceli geçicek kuzum biraz sabır bir de ben yatıp kalkarken diz kapağından destek alıyorum o zaman kasma olmuyor kasma aya çalış karnını
Yaman-eylus cilekreceli bana keşke normal doğurabilseydim dedirtti gerçekten karnımın acısı ama geçecek az kaldı hiç merak etme korse takın doktorunuzun da önerisiyle tabi ki faydasını göreceksiniz
Bebek111 Benim 2 ay oldu hala karın bölgemde hissizlik var dokununca da acıyor ama öyle çok kötü değil eskisi gibi hareket edebiliyorum çok şükür ilk sezeryan oldugumda bende hep öyle kalacak sanıyordum ama geçiyor yavaş yavaş çok şükür sabır
Deletedmom896 cilekreceli 1-2 haftaya hiç birşeyin kalmıyor ben ağlayarak kalkıyordum yataktan şükür geçti gitti geçmiş olsun ☺️
Aras-ve-Annesii cilekreceli canim bende bugun 6. Gun sezeryan oldum aynen dikis yerini hissetmiyorm da gobekte bi aci var degisik bi aci bide korse takmayi dusunuyorm bilemedm
Yaman-eylus Aras-ve-Annesii korseyi mutlaka takın inanılmaz rahatlatıyor ben dik duramıyodum bir hafta hep öne eğik durdum korseyi takınca dik durmaya başladım ve oturup kalkmam daha rahat oldu