RabiAsya cilekreceli Ben sürmedim sadece 2 kere doktora gittim o baktı pansumanı yaptı. 2.ci gidişimde “tamam sorun olmadığı müddetçe gelmene gerek yok” dedi. Hala bişey sürmem 🤷🏻♀️Sürülüyor mu sürmek gerekiyor mu bişey onu da bilmiyorum ya neyse 😂
Smnl 1prens1prensesannesii bence madecasol daha faydali olabilir boşuna geldi verdiğim para açıkçası. İz falan yok etmiyor sadece kabuklanmayi önlüyor anladığım kadarıyla
1prens1prensesannesii cilekreceli batikonla temizledim.. Duş alırken de 1 kez su geçirmez bant yapıştırdım sonra doktor baktı. 5.gğnde gayet iyi 1 ay sonra görüşelim dedi
petitehatunn cilekreceli ertesi gün duş alabilirsin dedi. hiçbirşey sürmedim. iz kalmaması için bir krem önerdi nolcak yaa diyip onu da sürmedim🤣
Bsrsgt cilekreceli bant çıkınca baticon sürdüm 1 hafta sonra bi krem verdi doktorum iz kalmaması için 2 ay oldu doğum yapalı iz bile kalmadı 🤲
Gzmgzm cilekreceli ilk 10 gun batikon surdurdu yara acik kalacak kapanmayacak sonras9nda iz kalmamasi icin krem verdi (dermatix)
1prens1prensesannesii Smnl hmm bana da dedi kullan diye almadım ben de bir kaç yerden okudum fayda etmediğini.. Şimdilik birşey yapmıyorum bakalım çok şükür herhangi bir sorun yaşamadım