Gzderdem Kızlar bebegimin poposunda pişik var. Kızarık biraz. Bepanthol kullanıyorum ama sanırım ki pek faydalı olmadi. Sizin tavsiye edilebilir pişik kremi önerileriniz nelerdir.
_Sare Gzderdem bilmiyorum Türkiye de var mı eşim bana Almanya dan kaufmann ın pişik kremini getirdi gerçekten çok çok iyi bişey bulursanız mutlaka alın kesinlikle pişman olmazsınız
Boylu0104 Gzderdem canım ben yakınımın tavsiyesi üstüne popolin aldım muhteşem gercekten hem cok uçuk paralar değil hemde sudokrem de zararlı bişeyler cıktı bir dene derim
Betulserce Ben her büyük tuvaletinden sonra zeytinyağı sürüp bir de masaj yapıyorum:) bu arada günde bir kereye tekabül ediyor. Banyo yaptırdığımda da tüm vücudunu zeytinyağı ile ovalıyorum. Birde altını temizlerken ıslak mendil kullanmıyorum. Yani kolaylık olsun diye ıslak mendilleri kullanıyorum evet ama ılık suda yıkayıp siliyorum. Pişik bi kere oldu bir daha da hiç olmadı şükür o pişikte bez iyi gelmemişti zaten bacak yanlarındaydı bezi değişip zeytinyağı ile temizleyerek hallettim. Unibaby nin pişik kreminide nadiren kullanıyorum. Evimde değilsem taşıması kolay olduğundan
Boylu0104 Betulserce bunu bende denedim ama zeytinyağını az bişey sürüp denemek lazım oğlum alerji oldu canım ya doktor asitli yakmış olabilir veya alerjik reaksiyon olabilir demişti
Mel-sin Boylu0104 Aşırı ölsün diye ocakta birazcık ısıtabilirsiniz. O zaman asiti yok olur, bı sıkıntı olmaz
Boylu0104 Mel-sin her bebeğe iyi gelmiyo demekki ısıttım tabiki 😊 malesef alerji yaptı bize bebek yagına döndük
Dore Var olan bir pisik oldugu icin Bioderma Change Intensive tavsiye ederim. Iyilestikten sonra da Mustela tavsiye ederim. Ben Bioderma'yi banyosundan sonra, Mustela'yi da gunluk kullaniyorum, hic pisik sorunumuz olmadi
GHSU Gzderdem bepanthol bizde de hiç işe yaramadı sudocrem diyorum 10 numara harika bir pişik kremi bir kaç kullanımda hemen etkisini gösteriyor hiçbişey kalmıyor
GlyAkyn GHSU aynı şekilde bende bepanthol kullanıyordum bir işe yaramadı sudocreme geçtim çok memnunum
GlyAkyn Gzderdem kesinlikle sudocrem bi ara benim de bebeğim olmuştu arkadaşım onu tavsiye etti kullandım hemen geçirdi şükür