VERA19 Günaydın kızlar,6 buçuk aylık bebeklerinize kaç ml demir ilacı veriyorsunuz? 4.ayda 5 ml veriyorduk henüz doktora gidemedik arttırmalıyım sanırım?
Tazeanne0 VERA19 eczaneden alma sansim yok bu ara saglik ocağının verdigi de parabenli içime sine sine veremiyorum. Hangi marka vericeksiniz
Fatma4647 VERA19 canım ben sağlık ocağı hemşiresiyim biz kilosuna göre veriyoruz. Misal 6 kg ise bebek 6 damla 7 Kg ise 7 damla şeklinde
Zeyno111 VERA19 Anladım canım bizde de damlalık var ama yine de kaşığa döküp veriyorum fazla ya da az olmasın diye 😅
VERA19 seriifee12 Damla olsa bende ona göre anlamış olacaktım ama şırınga gibi bir aparatla veriyorum ml olarak acaba bilen yok mudur ya
02022020 nazaNazo sidefer veriyorum ben mühendisinoğlunu takip ederseniz paylaştığı damlalar var 5 damla ile başladık kiloya göre artacak
Zeyno111 VERA19 Kötü olmuş canım olsun öyle de veriliyordur abartı gitmediği sürece sorun olacağını sanmam
Eda1234 VERA19 konula alakali degil ama nerdesiniz?çinmi?kaşik yok deyince ilk ora aklima geldi😊benim kuzenimde japonyada kasıklarını almanyadan götürmüştü
VERA19 Zeyno111 Veriliyor canım öyle kullanılıyor zaten bu vitamin ama işte 6.ayda kaç ölçü olucak bilemedim kafama göre gidiyorum😅
02022020 figenarvas bizdede kansızlık vardı 1 aylıkken başladık degerlerinz nasıl enson her 30 olmuştu bizimki
Zeyno111 VERA19 Anladım canım eczaneye sorsaydın yönlendirirdi aslında bazı damlalar mesela kg başına göre 1 damla oluyor sen şırıngayla veriyorsun oda var 😅
VERA19 Zeyno111 Bu 5 ml veriliyordu işte 4 aylıkken ama 6 aylıkken ne kadar artar bilemedim,evden çıkmıyorum ondan soramadım canım😕