Zeynepomer96 Bebeğim 5 aylık erkek bebek hep kucak isteyen ilgi oyun isteyen bi bebek eşim 2.5 aydır ücretli izindeydi bu ara başlayacak tek kalacağım sizler tek mi bakıyorsunuz gün içinde nasıl zaman geçiriyorsunuz
Esra1986 Zeynepomer96 benimde esim evde kizim 9 aylik bu ara cok huy degistirdi hala uyuyamio mesela ayağımda sallıyorum 🤦♀️🙄 kucak çok istemezdi bzm ztn şimdilerde de yurutecte geziniyoruz bugüne şükr eşimde evde destek oluyor bakıyor ben işlerimi hallediyorum o ara hemen
bayankitapkurdu Zeynepomer96 ben 20 günlükken başladım yalnız bakmaya. İlk başlarda zorlandım ama şuan iyiyiz alıştım artık. Oğlum da hep benim kucağımda olmak istiyor. Bir elimle onu tutup bir elimle işimi yapıyorum 🤷🏻♀️
Ssultannn Zeynepomer96 bende 15 günlükken başladım canım tek bakmaya üstelik sezaryanlıydım😌 sıkıntı yaşamadım hala da yaşamıyorum şükür huysuzlukları oluyo tabi eşimde evde ama bebeğim çoğunlukta bende tabi
Nurunannesi42 Zeynepomer96 ben doğduğu günden itibaren tek bakıyorum ilk başlarda zorlandım ama suan alıştım benim bebegim de kucakta gezmek istiyor sürekli
Zeynepomer96 Esra1986 bende öyle eşim gündüzleri çok oynatıyor ben de işlerimi yapıyorum ama cuma günü başlayacak maalesef
Zeynepomer96 bayankitapkurdu ben tek almadım hiç sanırım bu yüzden cesaretim yok sonra diyorum ona senden daha iyi kimse bakamaz
bayankitapkurdu Zeynepomer96 tabiki annesi 🥰 onlara bizden daha iyi bakan olmaz. Oğlum o kadar alıştı ki koynumda uyumaya. Asla başkasında uyumuyor. Bu beni zorlasa da çok hoşuma gidiyor 😍
Zeynepomer96 Ssultannn bende sezeryan oldum ama ilk 1 ay annem yanımdaydı sonra 1 ay yalnız baktım derken eşim izne çıktı 2.5 aydır beraber bakıyoruz
Nurunannesi42 Zeynepomer96 dediğim gibi ilk zmanlar çok zordu yemekler atistirmayla geçiyordu ama şimdi rahatladım kızım ne zman uyursa ilk yemeğimi yapıyorum ev işlerimi güne bölüyorum yoksa hepsini mükemmel istesende yapamıyorsun canım
Zeynepomer96 Nurunannesi42 ben de alışacağım mecburen bi yalnız kalalım da☺️ Uykuları nasıl bizimkinin pek bi düzeni yok ne gece ne gündüz
Nurunannesi42 Zeynepomer96 alisirsin canim hic merak etme 😊 5 aylığa kadar iyiydi ama suan uyku saatlerini kaçırıyoruz uyumamak için süremiyor bakalım artık 🤔 senin bebegin kaç aylık
Zeynepomer96 Nurunannesi42 5 aylık gündüz uykuları gene de 1 er saat çok nadir 2 saat uyur. Gece de 11 gibi uyuyor sabah en geç 10 a kadar 3 kez kalkıp mama içip geri uyur ama bu saatler değişiyor pek bi düzen yok
Nurunannesi42 Zeynepomer96 anladım canım Gece uyuyor kızım kalkmıyor ben kalkip emziriyorum gündüzleri de yarım saatle 1 saat arası değişiyor
Zeynepomer96 Nurunannesi42 gece kalkmamaya ne zaman başladı maşallah bizim ki acıkıyor 3 aaate bir kalkar
Nurunannesi42 Zeynepomer96 4 aylıktan itibaren kalkmamaya başladı canım şuan devam ediyor bakalım ne kadar bu şekilde gider bilmiyorum ama benim temenlim hep böyle gitsin 😊 ama çok çabuk huyları değişiyor çocukların
Ikrazumra19 Zeynepomer96 22 aylik kizim var dogdugundan beri tek bakiyorum simdi 1 aylik bir kizim daha var ikisinide yanliz bakiyorum