ZMK Mom62636362 arkadaşta sıkıntı bence anneyle yeni doğan bebek ayrı yatar mı ya bebeğimi alıp yatıcak ben ayrı odada yatıcam izin vermiş demekki gitmiş başka odaya bebeğini alıp gitse odasına kimse kucağından alıp ver benimle yatıcak demez çok şaşkınım şuan
Mom62636362 ZMK şaşkın ve üzgünüm, lohusa psikolojisi mi bunu yapan anlayamadım, ne demek ayrı yatmak. Kadın bir de memesini tutuyormuş, keseyim al der insan öfkeyle de yine de ayrı yatmaya göz yummaz ya.
Uykusuzzannee Ssecil_10 baştan tavrını koy canım nasılsa öyle gider bak ben hiç vermedim çocuğumu benim öğrenmem lazım siz karışmayın dedim çok şükür şuan korkmadan bakabiliyorum kendine güven al çocugunu kucağına benım de sol göğsümü almamıştı göğüs olmadığı için hastaneye ebeme gittim bunun ıcın doğumumum 4. Günü gögüs ucu da alablrsn ama onlara fırsat verme canım
Uykusuzzannee Ssecil_10 kayınvalidem banada oyle yapacaktı nasıl bakacaksın dedi ben bakarım dedim kendı odana al canım cocugundan ayrı yatma
Kusannesi Ssecil_10 aynı şeyleri yaşadım canım☹️ Ne yaptım biliyo musun? Öyle bir cinnet anı geldiki şöyle 2 saniye falan dışardaki sesleri duymadım etrafım bulanıklaştı. sonra oturduğum yerde kafamı kaldırıp YETEEEEER diye bi çığlık attım. Ve kaynanamı evine yolladım çıktı gitti. Oh be dedim. Altını aldırmıyodu uyutuyorum ben üstünü açıyorum o örtüyo emzircem alma yeni emzirdin diyo allahım çıldırıcaktım evine yolladım rahat ettim uykusuz kaldıysamda kaldım bunlara alışmamız gerekiyodu.
ZMK Mom62636362 çıldırırdım heralde çocuğumu alıp odasına gitse de ben bişey demeden gidip odama yatmam saçma
Eymeniim Ssecil_10 fırsat bu fırsat zaten lohusasin birşey diyemezler lohusaligina verirler çemkir işte istediğini söyle boşuna kendini üzme bu halde
Almila45 Ssecil_10 neden bu kadar çekiniyorsunuz insanlara birşey söylemekten artık anlamıyorum 🤷♀️ Yani size yardıma geldiler. Hayatınızı zaptedmeye değil. Eminim kendiniz emziremediğiniz, toparlanamadığınız için zaten sıkıntılısınız bir de öf pöf mü çekmeniz lazım. Bence dile getirin yani. Karşısındakinin insan olduğunu süt sağmak için inek olmadığını da bi zahmet anlasınlar 🤦🏻♀️ Saygısızlık etmek tabi ki doğru değil ama siz de insansınız. Kendileri ameliyat olsa sizin yardımınıza ihtiyacı olsa hele de duygusal bir süreçteyken böyle davransanız hoşuna gider mi acaba 😐
Aryemus_3 Ssecil_10 çok yanlış yapıyorsun senin yanında uyumalı sesinle kokunla sakinleşir ikinizede bu iyi gelecek sonradan şimdiki aklım olsa dememek için dört elle sarıl bebeğine kimseyede taviz verme
Narinom Ssecil_10 ayy seni çok iyi anlıyorum ama şöyle düşün sen onun annesisin en öok sana ihtiyacı var kaynana görümcene değil tepkini koy al çocuğunu istediğin gibi sev takılma zaten bi beş gn sonra toparlanrsn hiç bişeyin kalmaz onlarda defolup giderler çok sinirlendim ya
mom20 Ssecil_10 hepsini gönder bebeğine tek bak canım.. benim annem yanımda 1 hafta kaldı ama sanki lohusa olan ben değil o gibiydi.. bebeği emzirmeme bile kızıyordu.. gönderdim kafam rahat etti
Deletedmom268 Ssecil_10 senı üzmek için demiyorum ama asla verme bebegı ne hakla daha yeni dopan bebegı annesinden ayrı odada yatırılar yasin kac senın ufak mısın sana boyle davranıyorlar yanlıs anlama lütfen cokmu küçüksün bakamayacak durumdasın bebeğinin sadece sana seninde ona ihtiyacın var. Kimseye müsaade bile etme almalarına yanından
Serass Ssecil_10 bende aynılarını yaşadım canım daha doğrusu yaşatmaya çalışıldım annem evden gönderilmek istendi kendileri kalmak istedi gönderdiler de kasını hergün çoluk çocuk gelmeye kalktılar o kadR çok bunalmıştım ki tepkimi koydum ben tek kalabileceğimi söyledim emziremedim göğsümü tutturamadım hemen mama aldılar düşün ama annem bin razı olsun uğraştı ve şuan 2 buçuk aylığız emiyor yavrum
Serass Ssecil_10 benim de çok sertleşti annem çok uğraştı aldırmak için çabaladık ve aldı canım pes etme aldırt
Tugba03 Ssecil_10 öncelikle yavrunuzla iyi ki doğdunuz ❣️ Yazdıklarınıza çok üzüldüm, bunu bir anne olarak kendinize yaşatıyor olmanız da sinirlendirdi çünkü böyle bir taviz nasıl verilir karşı tarafa aklım almadı doğrusu, kaç yaşındasınız sadece bunu sormak istiyorum size güzel anne ..
Slmnese Ssecil_10 benim de göğüs ucum yoktu göğüs ucu kullandım bebeğim tutabilsin diye ki tuttu. Hatta bu sayede göğüslerim yarada olmadı rahat rahat emzirdim. Siz fazla iltimas gösteriyorsunuz. Evinizde yardım ediyorlar diye her şeyi ellerine vermenize gerek yok. Bebeğinizi kucağınıza alıp odanıza götürdüğünüzde size kimse çocuğu bırak diyemez dedirtmeyeceksiniz. Her şeyin bir üslubu var siz güzellikle bu gece benle uyuyacak dediğinizde size kimse bir şey diyemez dese bile duymazdan gelin. Alın bebeğinizi kucağınıza evin içine sarılıp gezin kokusunu içine çekin. Yanınıza yatırıp izleyin uzanın. Kendiniz onlara bu hakkı veriyorsunuz sonra da kaynanalarımız bizi dışlıyor bebeğimizin annesi değilmiş gibi bize davranıyorlar diyorsunuz. Biraz dik olun cevap vermek saygısızlık değildir her şeyin bi üslubu var arkadaşım 😇
Slmnese Slmnese göğüs ağrın ve şişlik içinde şunu önerim sıkça sıcak suya girip masaj yap göğüs ucuna doğru hem tıkanan damarları açar hem de süt artmasını sağlar. Kara lahana da sarabilirsiniz yapmadım ama iyi geldiğini duydum🍀
Zeynepomer96 Ssecil_10 ay ne münasebet onları öyle bi terslerim ki çocuk benim çocuğum ben doğurdum onlar kim ki bide yüzünü elleme diyecek bana öyle mi kusura bakma sen çok yüz vermişsin tavrını belli et bence