Hsyh Merhabalar bebeklerinize ne sürüyorsunuz bebek yağı kullanıyorum ama çok zararlı içim el vermiyor en azından zeytin uağı doğal o yüzden bebeğimin vicuduna duştan sonra zeytin yapı sürsem sorun olurmu
Janss Hsyh Emilimi daha kolay nemlendiriciler tercih edebilirsiniz. Zeytin yağı asidiklik oranı yüzünden tercih edilmemeli.
Burcu_ Hsyh zeytinyağını bi cezvede ısıtın soğutun ve onu sürün vücuduna. Ama dikkat edin ısıtırken yağ yanmasın.
petitehatunn Hsyh zeytinyağının önceden ısıtılmış soğutulmuş olması gerekiyormuş doktorum söylemişti ama onun dışında sorun olacağını zannetmiyorum
Hsyh su_sde ben dalin kullanıyorum ama çok zararlıymış içinde petrol türevi maddeler oldukça fazlaymış
Hsyh Janss evet duymuştum o yüzden de karasız kaldım önerebileveğiniz bir ürün varmı bebek yağı dışında
KumsaaL Burada biri yazmıştı zeytinyağı sürdüğüm yerlerinde kararma oldu nasıl geçer gibi bi post açmıştı
Janss Hsyh Ben Mustela kullanıyorum ama daha makul fiyatlı olan temiz içerikli ürünler de var. Bitince Bübchen marka losyon almayı düşünüyorum. ☺️
Burcu_ Hsyh zeytinyağı asitli olduğundan cildini yakar tahriş eder o yüzden ısıtılması gerekiyor. Ama doğal zeytinyağı olsun marketten alınan değil
Gamzeee54 Hsyh ben incia diye bir marka var onun bebek yağını kullanıyorum Instagram’da muhendisinoğlu diye bir sayfa var ordan takip ediyorum tamamen doğal ürünleri araştırıyor
Hsyh Gamzeee54 evet zaten oraya bakarak bebek yağından vazgeçtim ancak her üründe bi zararlı madde var en azından zeytinyağı doğal saf