Deletedmom190 D vitaminini nasil kullaniyorsunuz ? Doktor sabah ogle aksam 1 er damla demisti. Ben hergun saat 5 te 3 damla veriyorum. Cunku unutuyorum oteki turlu sabah verdim mi oglen verdim mi kafam karisiyor. Siz nasil verdiniz yda veriyorsunz ?
Hirarzu Deletedmom190 kaşıkla verdiğim için her gün 4 damla veriyorum aynı saat diliminde vermeye çalışıyorum öğle saatlerinde ama hep aynı saate denk gelmiyor bazen uyumuş oluyor uyandıktan sonra veriyorum.Kısacası saate takılmaksızın her gün mutlaka veriyorum
Birkoalaanasi Şimdi gelir güneş varken d vitaminine ne gerek var bebeğinizi ilaca bağımlı yapmaya ne kadar meraklısınızcılar 🌵
Wolverine Birkoalaanasi gerçekten bunu diyenler var mı ya? Hani korona var dışarı çıkamıyoruz malum ciksakta güneşe tam veremiyorum bebekleri. E bir de bebeğin anne sütünden yararlanamadigi tek vitamin d olunca🤔
Deletedmom190 Birkoalaanasi 😀 iyide herkesin evi gunes gormuyor yada balkonu. Hadi onu geçtim camdan elimize yuzumuze gelen güneş sayilmazmis kiyafettende gecmezmis. Eee ben bebegi bikiniyle balkona saatlerce cikaramayacagima gore. Ooo cok bilmisler sussun 😁
CatBoy Birkoalaanasi 1 yaşına kadar kesinlikle kullanılmalı. Yeni araştırmalara göre 2 yaşa kadar öneriliyor 😌
Merve0655 Birkoalaanasi Benim 11 aylık kızıma 1 aylıktan beri kullandığımız halde d vitamini düzeyi 45 geldi. Kullanmasak 0 gelecekmiş heralde. Korona hastalığını ağır geçirenlerde d vitamini eksikliği saptanmış hep. Bence bebeğinizi riske atmayın bu salgın zamanı
Deletedmom190 Hirarzu Bende oyle bazen 5 bazen 6 oluyor ama hergub muhakkak veriyorum. Doktor oyle dedi diya merak etmistim. Cnku unutuyorum sabah verdim mi oglen verdim mi aksam vermismiydim diye. Direk gunde 3 damla veriyorum agzina hatta bazen damlatirken 1 damla fazla kaciyor 4 oluyor 😁
Hirarzu Deletedmom190 ben hep 4 veriyorum çünkü kaşıkta kalıyo biraz o yüzden 4 veriyorum normalde hemşire 3 damla ber demişti aynı saatte verilmesi gerekiyor mu acaba ben kafama göre bir saat dilimi ayarladım mesela her gün saat 12 ile 3 arasında mutlaka veriyorum ama bugün 12 de vermişsem yarın 2 de de verebilirim 3 e kadar yolu var böyle şartlandırdım kendimi doğru mu bilmiyorum 🤷♀️
Rumeysa34 Bende günde 5 defa veriyorum bazen 1 bazen 3 bazen 5 🤷🏼♀️ Zamana uyamıyorum ama çoğu zaman veriyorum