kuzeyto LeylaOlcay tabi ki normal, emeklemeden yuruyen bebekler var, eninde sonunda hepsi yuruyor ya da emekliyor hic takmayin kafaniza🙋🏻♀️
LeylaOlcay kuzeyto Ya aslınsa takmıyorum ama sürekli dışardan büyüdü hala emeklemiyor mu falan dedikleri zaman zoruma gidiyor sizene diyesim geliyor valla 🥳😏
Masalsihayat Canım normal ama eli kulağındadır benim oğlum şu an 9 ay 25 günlük daha dün yeni emeklemeye başladı ama emeklemesi de zor yaa durmuyor bi dakika😂
Morcivert061 LeylaOlcay canım endişelenme benim kızım 10aylıkken emekledi arkadaşımın oğlu 11.ayda diç çıkardı her bebek farkıdır belkide emeklemeden yürüyecek 🙂
LeylaOlcay Morcivert061 ya ilk bebeğim ya o yüzden bekliyorum sürekli dişi ne zaman çıkacak yok ne zaman emekleyecek o yüzden böyle endişelendim♥️♥️
Makarna_kulak LeylaOlcay kan demir ilaçlarını düzenli kullan canım vakti geldiğinde emeklerse yürürde bizde 9 buçuk aylığına iki hafta içinde hem emekledi şuanda tutunup kalkıyor bi anda öğrenip geliştiriyorlar merak etme
Dgzm Yalnız değilsiniz :) 10 ay 1 günlük kızım var. Henüz diside yok ve emeklemiyor. Poposunun üstüne gidiyor istediği yere. Hiç endişelenmeyin :)
Mom987 LeylaOlcay Belki biraz daha zamanı vardır. Ben hiç emeklememişim şimdi her işimi hızlı hızlı yaparım elim ayağım çabuktur😌😎
yas_emin3467 LeylaOlcay uyuma ve beslenme dışındaki vakitlerde hep yerde vakit geçirsin. Yuvarlana yuvarlana giderken bir anda sürünmeye başlıyorlar
Kseda LeylaOlcay benim oglumda 9 aylik hala emeklemiyo sadece sürünüyo ve dönüyo . Her cocuk farklidir belki emeklemeden yürücek hic belli olmaz
Makarna_kulak LeylaOlcay kullan canım aksatma emekler hiç merak etme sen 😂 sonrada bi dursa iki dakika diyceksin😁
LeylaOlcay Makarna_kulak oy oyyy şuan aşırı huysuz öyle böyle değil diş mi bilmiyorum diş belirtiside yok ama bilmiyorum 🤷♀️
Makarna_kulak LeylaOlcay diştir büyük ihtimal hepsi bi arada oldu valla bizim sizinde öyle olur belki canım 🤗 sağlıklı olsunlar inşallah