Ssevey Azizeugur Bizimki de aynı 6 ay 19 günlük aynı oyuncaklardan sıkılıyor sürekli gezdir beni diyor sofra görmesin deliriyo sürekli ağlıyo bazen tahammülüm kalmıyor yemek yedirmiyor zaten mübarek ramazan nasıl geçti bir ben bir Allah bilir zar zor iftar yapıyordum
Azizeugur Ssevey evet canım ilk defa ramazan bitsin diye gün saydım halbuki çok severdim sahurdu iftardı ama aşırı zorlandım bu sene dediğin gibi 😑 ben sinirden ağlıyorum artık ne zaman düzelcek bunlar ya taş olsa çatlar ama Rabbim veriyor galiba sabır 😑
Azizeugur Heide seninki daha çok küçükmüş canım o zamanlar bizim kız saatlerce susmadan kesintisiz ağlardı 😑zamanla düzelir senin inşaallah bizimki büyüdüğü halde aynı düzelmedi o yüzden benm bu durumum 😑 inşaallah seninki 3 aylık olunca en fazla 4 aylıkken falan baya baya rahatlarsın emin ol ☺️
Heide Azizeugur yaa öyle mi diyorsun inşallah ya valla çok pskolojim bozuldu gündüzleri ağlamaz genelde. Gece boyunca devam edyr. Ama o kadar pskolojim bozuldu ki her gik dedgnde ahh kriz geliyor dye kendi kendmi yiyorum
Ssevey Azizeugur Al benden de o kadar canım zor geçti baya erken de uyanınca uyumuyo çünkü 5 dk uyusa dua ediyorum artık o derece bazen hava aldırmak için çıkıyoruz dışarı o zmaan yarım saat uyuyo yürütece koyuyorum ilgisinide çekmiyo fazla bütün gün kucaktayız Allah yardımcımız olsun 😍
Azizeugur Heide o zamanlar bizde öyleydik canım gece gündüz uyku yoktu nerdeyse bende annemin yanındaydım hep, 3 aylık olunca o saatlerce ağlamaları gitti ama şimdi de hep mutsuz yalnız hiç bırakamıyorum her şeyden hemen sıkılır ağlar hep ağlar yani
Azizeugur Ssevey evet bizimkinin de yürüteç ilgisini çekmiyor hiç hep kucakta gezdir istiyor Allah yardımcımız olsun inşaallah tez zamanda iyileşirler yoksa bize de bir şeyler olacak 😂
Ssevey Azizeugur İnşallah canım ya valla emeklese rahat ederim diyorum ama emekleyince daha fena sürekli peşinde koşmak gerekiyo bi yere çarpmasın etmesin diye öyle öyle büyüyecekler inşallah 😃😍