Hazal Ysmnege tabikide dünya kadar kan tahlili yaptırdım el kadar bebegime aglayarak.. yarın arıycam oyle bi hakkım varsa. Kredi kartı gecmişleri duruyor nakitler içinde öğrenicsm
Masaldefne Hazal hayır git iste gerekirse kavga et sonra 170 ara şikayet et paranı geri alıyorlar o hastaneye de ceza geliyor vermezlerse yine 170 i ara söyle
aybikreis Benım bıldıgım kadarıyla yatış işlemleri ücretsiz muayene ücreti alınıyor,yatış olursa yapılan işlemlerden ücret alınmıyor. Bunun bilgilendirmesi hastane girişlerinde danışmada pano halinde ‘hastanemizde ....... şu işlemlerden ücret alınmamamaktadır........ şu işlemlerden % bilmemkaç (artık ne belirlendiyse) ücret alınmaktadır’ şeklinde belirtiliyor. Aynı zamanda anlaşmalı olunan sigortalar da yanında yazar
PrensSelim [bilinmeyen] hiç birşey ödenmiyor,ne katkı payı ne yapılan işlemlerin ücretleri ne de muayene.28 günün içinde 5 kere gittik doktora burun aspire edildi,satürasyon takibi yapıldı hepsinde muayene de edildi hiç bişe ödemedik,kuzenimin oğlu küvezde kaldı 1,5 ay özel hastanede,hiç para alınmadı 28 günlük zaman dilimi için
PrensSelim [bilinmeyen] ☺️ Ödenecek bişeyse de bize sonradan katı katı borç çıkmasın da 😁 ödeyenlere iade edilsin daha iyi ☺️
Ctnayse [bilinmeyen] insanına göre muamele mi yapılıyor hayret bir şey. Ya ödenir ya ödenmez. Dediğiniz gibi bazıları ödemiş bazıladı ödememiş.
Hazal [bilinmeyen] 170 i aradm evet ücretsiz dedi ancak ek ücret talep edebilirler bazı tahliller ve muayene için bir şey diyemem dedi. Faturalarla birlikte sgk ya basvurun dedi. Bu karda kışta uğrascak vaktim ve bebegimi bırakıcak kimse yok maalesef yemeğimi zor yapıyorum 🤷♀️