Minikkurbagam Canada10 Körfez tarafını da çok öven olmuş bi oraya da bakalım. Araştırma aşamasındayız şimdi corona bi bitseydi gelip görmek istiyoruz 😊
Minikkurbagam Nurnil benimde eşim daha hevesli bahçe yapmayı bile düşünüyor kaç gündür bunu araştırıyor 😀
Minikkurbagam Mom9 özel okul bulunmuyor mu peki güzel. Körfez hastanesi varmış orası iyi gibi duruyor
bahar-gunes Minikkurbagam yani yakın evet ama herzamn gidemiyor insan bn 6 aydır ailemi görmüyorum mesela allah yardımcımız olsun insallah 😊
Minikkurbagam tosuncukannesi bence ileride o taraflara göç çok artacak istanbuldan kaçacak insanlar yavaş yavaş😂
Seboss12 Minikkurbagam Burhaniye dört sene okul oluşum kendim de balıkesirliyim sakim özellikleri kışları sessiz bi yer sosyallik bakımından çok aktif değil daha çok kafa dinlemelik yer ☺️
Seboss12 Minikkurbagam o zaman tam olarak aradığınız yer bizim körfezde en sakin yerlerden biri diyebilirim Akçay altınoluk Ayvalık buralar daha hareketli Burhaniye daha kendi halinde ☺️
yazlila Minikkurbagam Ay bizde istanbuldan sıkıldık ve bodruma taşınıcaz en kısa zamanda.Istanbuldan tek sıkılan biz değilmişiz sevindim😇🙈
Minikkurbagam yazlila bodrum da yaşanabilecek biyer aslında İstanbul a uzak kalıyor aileme uzak kalırım diye de tercih ettik Balıkesir i 😀
yazlila Minikkurbagam bizim ailelerimiz corona öncesi bizi istanbulda bırakıp izmire yerleştiler bizde fırsat bilip bodruma yerleşiyoruz inşallah.😄