MiracAlpinveUmutunAnnesi Deniz00 iyiyim çok şükür sen nasılsın 😊 Oglum 28 aylık ilk bayramımız degil Rabbim tekrar yaşamayı nasip etsin insallah ⚘
MiracAlpinveUmutunAnnesi Deletedmom318 evim tadilatta 🤦♀️ kapı boyuyoruz eşimle Miraç Alp daha yeni uyudu 😀
Deletedmom318 MiracAlpinveUmutunAnnesi Ah kolay gelsin 🌹 aslında uykum yok değil uyuyamıyorum yengemi dün kaybettik bugün gömüldü. Konuştuğumuzdan yarım saat sonra başına bunlar geldiği için ben hala inanmama sürecindeyim. Hala iyileşip gelecek diye düşünüyorum arada bir öldüğü geri gelemeyeci aklıma gelince ağlama patlaması yaşıyorum. Kafa dağıtmak için uyumak yerine buralardayım
MiracAlpinveUmutunAnnesi Birkoalaanasi buglemkusun annesi isim degistirmisti bende göremiyorum kaç gundur
DenizDamla Birkoalaanasi Bende merak ediyordum Esra’yı konuşmadık hiç ama yorumları gözüme çarpıyordu yok oldu birden
MiracAlpinveUmutunAnnesi Deletedmom318 yaa canım kaybettinmi 😦 Başın sağolsun mekani cennet olsun insallah 😦 Sen boyle deyince dedem aklima geldi 😔
Deletedmom318 MiracAlpinveUmutunAnnesi Maalesef beyin ölümü gerçekleşti kaybettik 😔 amin canım. 🙏🏻 Kusura bakma aklına getirip üzmek istemezdim senide
MiracAlpinveUmutunAnnesi Deletedmom318 yok canim estağfirullah 😔 üzüldüm gerçekten bende dedemi aniden kaybetmistim 23 gunluktu oglumm. memleketteydi dedem gece normal yatmış sabah uyanamamıs yıkılmıstım ama hep ruyalarimda goruyorum 😔