Dadam Kızlar bebeğim 4 aylık, lohusayken dökülmedi şuan avuç avuç dökülüyo saçlarım, siz neler yaptınız dökülmemesi için? Bi de aşırı kepek oldu sular çok kireçli ondan mı acaba 🤦♀️
Pinar253510 Dadam benim de bebeğim 4 aylık aynı sorunu yaşıyorum resmen avuç avuç dökülüyor ama bu bi süreç emzirmeden kaynaklı 6. Aydan sonra azalıyo
Sulebrk Dadam bende de durum aynı. Duş alırken ayrı tararken ayrı tokadakiler ap ayrı sinirlerim bozuluyo hatta geçen afedersiniz duş alırken lavabonun deliği kapandı su gitmedi saçtan😭
Elizduru Dadam kizim 7.5 aylik hala dökülme devam ediyor. 3.5 aylikken başlamıştı önleri seyreldi saçi toplasan olmuyor biraksan olmuyor😅neyse ki düzelecek zamanla
Oykuasyam Dadam benim ede öyle döküldüğü gibi kaşınıyor da doktorum ferro zinc die bir ilaca başladı şimdilik biraz rahat
Suheylaninannesi Bendede aynı 4 aydan sonra başladı bol bol keci boynuzu pekmezi yiyelim sutte yapıyor demir eksikliğinden oluyormus
Dadam Suheylaninannesi benim hamileyken de demir eksikliğim vardı baya yiyelim bakalım pekmezleri 🤦♀️
Ozlemm35 Bebek anneyi tanımaya başlayınca dökülür derler saçlar :)) eskilerin sözü… Benimde aynı 4. Ayda başladı ev saç tarlasına dönuyor resmen kafayı yicem 🙈
mino01 Dadam hamilelik başından bu yana keratin sütü kullanıyorum. Ve dökülen saçlarım artık dökülmez oldu ve uzadı saçlarım 😊 tavsiye ederim.