Gzdetopcuoglu Cinsellik yazsam kocam aldattı yazsam kaynanamı görümcemi yazsam hepiniz meraktan gelir bakarsınız yazık gercekten bu programıda maf ettiniz ne için kullanılıyo hesapta bı işe yaramaz hala getirdiniz daha acık olmak isterdim ama işte terbıyesızlesmekk istemiyorum
AslhanDivarc Gzdetopcuoglu derken post açarak hala programı kullanmanız? Biraz sıkıldınız ve insanlarla tartışmaya çalışıyorsunuz galiba
Tuba8406 Gzdetopcuoglu bundan once actigin posta kimse cevap vermedi diyemi bu kavgaci tutumun? Bahsi gecen antibiyotiği kimse kullanmamis demek ki bebegine kimsede cevap vermemis size. Boyle dusunmeniz daha mantikli olurdu. Dediginiz dogru olabilir ama inanin onlardan ziyade bende onlara karsi boyle post acanlardan ciddi anlamda sıkıldım. Çünkü bi ise yaramiyor.
Seda0202 Gzdetopcuoglu cekirdegimi çayımı aldım geldim simdi kavga baslar şu köşede oturum da izleyim
Thesra Hemen hemen hergun ayni basliklari goruyoruz bence kesinlikle gurultu olsun diye acilan postlar Iyi oluyor ama herkes birbirine giricek birazdan😅😅sizlerde olmasaniz ne olurdu bombos yesillik
AslhanDivarc Tuba8406 evet bende şimdi gördüm antibiyotik sormuş. Kullanan var mı diye. Millet kullanmadıysa yok diye cevap mi yazması gerekiyor. Benimde cevap alamadığım postlarım olmuştur kimseye böyle tutum sergilemedim sonuçta zorunda değil kimse ilginç bir tutum gercekten
AslhanDivarc [bilinmeyen] tamam haklı olabilir de söyleme şekli farklı. Bide adama derler Zorundamıyım 😊
Tuba8406 AslhanDivarc aynen oyle ama bak amacina ulasiyor sen yaziyorsun ben yazıyorum baska arkadaslar yazıyor iste ben soylemistim derse sasma 😊
AslhanDivarc Aliim telefonunuzun uygulama ayalarından kaldıra basarsanız silinir😊 hesabında kapatmak istiyorsanız e posta göndermeniz gerekiyor galiba
Aliim AslhanDivarc e posta ile yapmak istiyorum yoksa telefonumu ile uygula silmeyi biliy kökten çözmek istiyorum
AslhanDivarc Aliim e postayla sadece hesabınızı kapatırlar uygulama telefonunuzda kalır yine.bence direk telden kaldirın
Thesra ozdenarda Evet evet gitme kal dedikleri varya 😂 Onlardan esinleniyorlar herhalde bende gidersem birileri cok uzulur belki gitme derler diye yapiliyor olabilir yeni akim😅😅😅
ozdenarda Thesra bende accam birazdan önce ama bi başlık açıp isyan etmem lazım sonrada admini etiketleyip birilerinin gtme kal demesini beklemem lazım ya tutarsa 🤭😁
AslhanDivarc [bilinmeyen] evet bende ilk defa duymuştum eşimde. 😊 duvarcı 'dan geliyormuş kulağa karizmatik gelsede anlam foss😁