meryembrl Tecrübeli anneler kızım tadımlarda şuan sebzelerden patates, kabak ve havuç verdim başka ne verebilirim? Onun dısında meyveleri nasıl vericem mesela evde kavun, nektari, vişne, erik var. Hangisini nasıl vericem yardımcı olur musunuz
morsevenfilolog meryembrl Elma, armut, avokado, şeftali, muz deneyebilirsiniz. Cam rendede püre haline getirip veya meyve filesi kullanarak verebilirsiniz. Özellikle muz için file ideal.
Kubra_2019 meryembrl kavun ishal eder şişkinlik ve gaz yapar canım, nektarı ver ama dikkat et alerjik olabilir
meryembrl Hande59 peki baska hangi sebzeleri verebilirim? Kavun nektari veremez miyim elma armut yok şuan marketlerde kapalı maaleaef
meryembrl Birkoalaanasi tattrımak için meyve emzigi kullansam olur mu nasıl kullanılıyo onu da bilmiyorum gerçi 🙄
Hande59 meryembrl canım kavun için erken olabilir bir çok doktor 8 Aydan itibaren diyor bazı doktorlar 6: Aydan itibaren diyor ama nektari şeftaliyle eş değer geçtiği için nektari verebilirsin. Havuç patates balkabağın varsa verebilirsin
Ldy meryembrl ben kavun nektarı şeftaliyi dilim yapıp elimle tutuyordum o çeke çeke sömürüyordu emiyordu çok hoşuna gidiyordu püre olarak vermedim sizde öyle yapabilirsiniz veya çatalla iyice ezip verebilirsiniz
meryembrl Hande59 çok tşk ederim. Meyve emzigiyle mi tattırmalıyım yoksa püre gibi yapıp kaşıkla mı ? 🤔
Hande59 meryembrl meyve emziğini 8 ay itibariyle öneriyorlar canım yani tadımlar için çok erken. Buhar makinan varsa pişirebilirsin cam renden varsa rendeleyebilirsin.