gezentianne Eelif24 instagramde swimava_turkey sayfası var Keşke video atabilsem buraya bizimkinin yüzüşünü🤣
Veraant gezentianne canım zemini nasıl swimavanın yani bebek ayağıyla hareketli vursa canı acır bir şey olur mu ? Zeminini merak ettim
Woody Veraant bu arada diğer sorunuzu yeni fark ettim tabanı bildiğiniz kolluklar var ya çocukların kullandığı onun gibi pofidik bi şey değil yani 😀
Gzdekts Bende bir aydır swimava havuz arıyorum kızlar ya :( dediğiniz gibi çok yüksek fiyatlar söyleyen var sıfırı zaten yüksek bebeğim 4,5 aylık daha çok büyümeden de almak istiyorum ama bulamıyorum
Deletedmom283 gezentianne Merhaba bugün havuz siparişi verdim oğlum 5 aylık olmak üzere, ne kadar kullanabilir acaba?
Damlaus Ben swimava havuzumu satiyorum arkadaslar. Boyun simidiyle beraber 600 lira. Havuzun bosaltma hortumu kayboldu. Uygun boyutta baska hortum takilabilir. Düşünenler bana ulaşabilir
Sevdasoylu Veraant okadar para verilirmi bi havuza 😱😱 şimdilik küçük bi havuz alsan şu koronada bitince havuza götürsen daha karlı çıkarsın.
Gzdekts Sevdasoylu bebek spa merkezlerinde bir seans 150 TL zaten 4 kere götürse o parayı vermiş oluyorsunuz. Bu havuzlar 15 aya kadar kullanılabiliyor. Banyosu müsait olan herkes çok güzel oldugunu söylüyor
Sevdasoylu Gzdekts yurt dışında yaşadığım için fiyat bilgim yok. Bir seans 150 tl nedir ya 😱😱 bu durumda havuz tabi daha mantıklı👍