YDE Veraant açıkcası herşeyin kaliteli olanının alınmasından yana olsamda bu marka bana biraz şişirilmiş geliyor, boyun simidi tamam fiyatı makul ama bir havuz için fazla, internetten muadilleri var onlara bakın bence. Bende araştırıyorum şu sıra☺️
Veraant YDE internette muadillerini bulamadım ben ? Derin bir havuz yok hiç benim bebenin boy zaten 70 e dayandı varsa muadil bilgilendirirmisiniz benide
YDE Veraant şuan araştırma halindeyim bende, benim beneğimde 68 cmdi en son yani en az 1 metre derinliği olması lazım. Eğer bulursam sizede bilgi veririm inşallah
YDE Veraant birde en yakın muadil olarak ben trendyolda bermuda çocuk havuzunu bulmuştum. 70 cm derinliği bakmak isterseniz
gezentianne Merve Yakın arkadaşım bebek spa sı açtı. Havuzdan sonra masaj yapıyorlar sadece farkı bu, ben de oğlum yüzdükten sonra kendi çapımda masaj ögreniyorm 😍
Woody gezentianne maşallah bebişe :) @Veraant bizim kız da 3 haftalıkken başladı yüzmeye. İyi ki almışız fiyatı yüksek ama 2. Eli çok rahat satılıyor kullandıgınız kar kalıyor
Veraant Woody peki 1 yaşına kadar falan rahat kullanır mı hani boy uzarsa ayağı yere çarpsa yumuşakmı zemini
Naz_N Veraant ben de istiyorum, uygun fiyatlı ama yine düzgün malzeme kullanan yerli falan bir marka yok mu acaba🤦🏻♀️
gezentianne Eelif24 instagramde swimava_turkey sayfası var Keşke video atabilsem buraya bizimkinin yüzüşünü🤣
Dragonannesi Veraant ben de istiyorum ama hiç bir ikinci el sitesinde bulamadım olanlar hep satılmış ya da girmiyorlar siteye
Woody Veraant arkadaşımın oğlu 1 yaşında hala kullanıyor. Yeni yeni ayakları yere değecek gibi demişti
Woody Veraant bu arada diğer sorunuzu yeni fark ettim tabanı bildiğiniz kolluklar var ya çocukların kullandığı onun gibi pofidik bi şey değil yani 😀
Naz_N Veraant onları biliyorum aslında ama ben tam olarak havuzu ve simidi olan muadil bir marka var mı merak ediyorum🐣