Arasannesi EymeninAnnesi0212 en yakın arkadasımın kaynı yatmıştı yanı zorakı yatırılmıştı ama tedavıyı reddettıgı ıcın hıcbır sonuc alamadı kaldıgı yerden devam edıyormuş yaptıklarına
TheLatte EymeninAnnesi0212 Rabbim tez zamanda bırakmayı nasip etsin 🙏 arkadasımın abisi yatmıstı ama yapamadı evde denedi sonra bırakamyınca çip taktırdılar 2 senedir kullanmıyo. İrade cok önemli kafasında bitirmesi lazım istemesi lazım. Çip taktırmayı düşündünüz mü?
bambammom EymeninAnnesi0212 Eşi döndü çünkü kendi isteğiyle yattı. Daha öncede yatmıştı ama kaçmıştı en son karar verdi yattı ve şuan çok iyi. Ama kardeşi yapamadı çıktı kaçtı şuan cezaevinde. Kendi iradesi çok önemli
EymeninAnnesi0212 bambammom ama bu işlerin içine girenlerin iradesiyle problemleri oluşuyor bilirmisiniz bilmem ama engel koyamamak gibi şuan yatışlar koronadan dolayı iptal olmuş ve ayakta tedavi uygulanıyormuş yani evde ilaç kullanıyor 🤦🏻♀️
bambammom EymeninAnnesi0212 biliyorum kendi amcam hala o işin içinde. Ama dediğim gibi arkadaşım eşiyle konuştu anlattı daha öncede yattı yapamamıştı ama en son kurtulucam dedi ve kurtuldu
EymeninAnnesi0212 Arasannesi yaa inanamıyorum çok kötü 🥺 Bizimki kendi isteğimi bilmiyorum ama benimde baskımla tedaviye başlıcak şuan nasıl olur bilmiyorum çok üzücü..
EymeninAnnesi0212 Deletedmom328 evet ama yatışlar durdurulmuş ve ilaç verip eve yollayacaklar bu beni ürkütüyor 🤦🏻♀️
Arasannesi EymeninAnnesi0212 kendılerı ıstemezse bıraz zor oluyor once kabul edıyor sonra yıne yıne yıne.o bahsettıgım kişi daha yaşıda küçük iradesi zayıf arkadasımın evınde de kalıyor anlattıgına gore durumu baya kotu derecede.bırakmam bırakamam dıyormus.hersey kafada bıtıyor ıstek lazım.umarım eşiniz oyle degıldır ve kolaylıkla atlatır
Janss EymeninAnnesi0212 Her şey kendi iradesinde. İçeride örgütlenip birbirlerini yönlendiriyorlar, özel kliniklerde daha kontrollü bu durum. Çevre değişmeden tedavi tek başına yeterli kalmıyor. Kullandığı maddeye göre ve verilen ilaca göre tepkileri değişebilir. Sormak istediğiniz bir şey olursa bana özel mesaj atabilirsiniz.
Efy Çok sıkıntılı bir süreç arkadaşımın kardeşi yatmıştı eğer tedavi görmek isterse faydasını görür. Lakin kim yatacaksa boş bırakmayın arkadaşım sürekli giderdi içerde neler neler dönüyormuş meğer Allah yardım etsin
Boncuuk26 EymeninAnnesi0212 eşinizin kullandığı madde ne özel değilse cok acık olmadan yazabılır mısınız maddeden maddeye bağımlılık derecesi değişiyor cunku ne tur Bi uyuşturucu