Gamzesarekaya Diyet listenizde neler var öğrenebilirmiyim doktorun belki yazmayı unuttuğu bir şeyler vardır
Hemera Gamzesarekaya süt, süt ürünleri, kırmızı et, tavuk, yumurta, kuru yemişler, patlıcan, tahin. Bunlar var canım. Geriye de pek birşey kalmıyor zaten.
Hemera Ozgenur45 bende granül sabun kullanıyordum ama üstte arkadaşlar onunda tetikleyebileceğini yazmışlar. İnşallah geçer canım sağol 🙏
Umayyyy Hemera her Krem her bebeğe uymayabiliyor. Her alerjik bebek bölümüne yazıyorum. Ben de çok çektim bu durumdan diyetlere de girdim bir türlü geçmedi. Bununla ilgili yazı paylaştım istersen profilimden okuyabilirsin canım çok geçmiş olsun
Hemera Tatliskooo umarım düzelir de yaptırır öğreniriz. En azından elimde birşey olur. Alerji olduğundan eminim ama belki bu sefer olan sadece egzamadır. Bilemiyorum. Buhar makinesi de kullanıyorum . Şampuan ve deterjan değiştireceğim ama . Sağolun🙏
Hemera Fatosssmomm hangi mamayı kullanıyordunuz şimdi hangisini verdi acaba. Bende bayram sonu gideceğim. Ona göre sorayım doktora
Misskokulum Hemera anladm cilt egzamasi olabilir mi dedim acaba umarım en kısa sürede geçer çok geçmiş olsun🌹
Hemera momyshark1 yok canım çok dikkat ediyorum ama yinede de düşünüyorum farkında olmadan birşey olmuş mudur diye. Bende hipokort kullanıyorum ama fayda etmiyor. Not aldım ismini, deneyeceğim. Şuan ki egzama lar ajerjiden olmayabilir mi diye bende düşünüyorum.
Hemera Koalina hipoalerjenik sıvı deterjan kullanmalıymışız. Bir iki tane öneri veren arkadaş oldu sağolsunlar 🙏
Hemera Supergirl evet veriyorum yeni başlamıştım. Ondan olabilir mi? Artık düşünemez haldeyim ne sebep oldu bulamıyorum. Her söyleneni dikkate alacağım. Sizde nasıl etki yapmıştı.
Koalina Supergirl burdan birinin bebeğinede dokunmuş hatta hastanelik oldu demişti korkmaya başladım artık benimde kızımın yanağı nu şekil 😞
Supergirl Hemera yüzünü aynen böyle kırmızı yaptı aynısını üç gün kesin damlayı bakalım belki sizde de bu dokunmuştur gözlemleyin acil şifalar diliyorum yavrunuza