gunduzgullcan sen bilmemiş olabilirsin Ama bu benimde yaşamayacağım anlamına gelmez ben sonuna kadar yaşıyorum de sıkma canını sen kuzum ben seni çok iyi anlıyorum benim de kaynana hiç gelmedi geldiğinde de hizmet bekledi bir işin ucundan tutayım diyeceği yerde valla ne varsa annelerimizde var sen bir şekilde anneni çağır onu postala eşine de annenden çekiniyorum her işime her özel ihtiyacıma yardım isteyeniyorum yatıp dinlenemiyırum ayıp olacak diye ben iyileşene kadar annemi çağırayım en iyisi diye söyle imkanın varsa anneni çağır canım ya da sana kim iyi gelecekse mümkünse kırkın çıkana kadar seni iyi hissettirecek biri bulunsun yanında şuan bebeği kabullenme ve Doğum anını atlatma aşamasındasın ve bu çok doğal kendini kötü hissedebilirsin tükenmiş gibi hissedebilirsin şakın kendini bırakma bu bir evre doğanın kanını bu yani herkes aynı şeyleri yaşadı sadece ben mi yaşıyorum diye düşünme çünkü bana öyle oldu şimdi o anlarımı gülerek ve özlemle anımsıyorum ve yapabildiğin kadar naz yap çevrene kendini değerli hissedersin daha sonra kimseye yapamıyorsun 😂