Nurbeyza Kızlar 1 aylık bebeğim var 2. Aya gircek saçlarını kesitreyim mi ? Çünkü üstü kel biraz ve yanlarda var .
Sumeyye-buglem Nurbeyza derisine zarar verebilirsin cnm çok taze daha bizde 4.ayimiza giricez kestrmedk daha
Tontisimm Nurbeyza ay elleme daha çok minik… onun o bebek saçları dökülüp yerine çıkıcak kendi haline bırak kafatası bile daha sertleşmedi😒
Mom8 Nurbeyza kestiren var. Şuan nerde kestireceğiniz önemli kuaförler çok sıkıntı. Benim bebeler saçlı doğuyor oğlumun saçını 1.5 yaşında kestirmistim kızım 10 aylık olacak kestirmedim daha. Kafası yumuşak korkuyorum ben
Bebeninannesi Peygamber efendimizin sunneti olan bebegin 7.gününde sacları kesilip gramında altın verilir.bizde yenidogdugunda kesmiştik makineyle.kesebilirsiniz
Esdoel oglunasik1anne ben keserim canım alışkınım kendimi de çok kazimistim bekarken seyreklerim vardı 😁
oglunasik1anne Esdoel Maşallah valla 👏 ben cesaret edemezdim şimdi babası makinayla kediyi saçlarını hala bile korkuyorum kulak arkalarında falan kesilir diye 🤭
Deletedmom253 Kafa derisi daha yumuşacıktır yapmayın bence 😯 benim kızımın da o aylarda tepesi döküldü yanlarda az az saç vardı tüpçü fikret diye dalga geçiyoduk şimdi 8 aylık ve heryeri eşit şekilde uzadı saçlarının :)
Bksl Nurbeyza merhaba ben 50 günlükken kestim . Yeni traş makinası aldım sakin anında eşimle kestik , aşırı dökülüyordu ve yüzüne geldikçe huylanıyordu çok şükür çabucakta uzadı 😇