sherlock_mom Mericmelis merhabaaa ben Medine ☺️2 yıllık evliyim 2 ay 6 günlük tatlı mı tatlı bir oğlum var💕 22 yaşındayim yarışmaya Eskişehirden katılıyorum 😂 memnun oldumm😍💞
1cicek2balannesi Selamün aleyküm hanımlar sanırım en kıdemli benim 😊32 yaşındayım 14 yıllık evliyim 3 çocuk annesiyim kızım 12 oğlum 6 küçük oğlumda 1.5 aylık🙋🏻
Denizoglum Mericmelis merhaba ben Gamze Ankara da yasiyorm 25 yasindayim 1 yil 5 aydir evliyim 7 ay 10 gunluk bir oglum var adi Deniz Rüzgar :)
Suna-58 Ayazgizem2019 Selam ben Suna 1.5 yıldır evliyim aslen samsunlayım istanbul da yaşıyorum.2. aylık kizcem var.
Mstfaslhnalprsln12 Mericmelis merhaba Adım Aslıhan 24 yaşıma giricem bu ayın sonunda 2.5 yıllık evliyim 2ay 19 günlük bir Alparslan ım var çankırı da oturuyorum
MerveNurT Mericmelis selamm bende merve nur 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim 7 ay 13 günlük oğluşum var adana pozantıda yaşıyorum ☺️
2minikannesi Mericmelis merhaba bende mersinde yaşıyorum 29 yaşındayım 3 yaşında bir kızım ve 13 aylık bir oğlum var 5 yıllık evliyim☺️