Gamze_Defne Mericmelis Selammm ben de Gamze🥰 👋🏻 29 yaşındayım 6 ay 22 günlük bir kızım var ismi Defne 🍃 Bodrum’da yaşıyorum.
elifzeze Mericmelis merhaabaa bende Ankarada yaşıyorum 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve 2 yaşında bir kızım var ☺
VERA19 Mericmelis Merhabaa🎈 Ben Rima,24 yaşındayım 6 aylık bir kızım var yurt dışında oturuyorum ama Hatay’lıyım
Belinay15 Mericmelis merhaba benmde ismim ayşe burdurda yaşıyorum 5 yıllık evliyim 3 yaşında kızım ve 12 aylık oğlum var 30 yaşındayım :)
Ayazgizem2019 Selamlaaarrrr ben gizem 2.5 yıllık evliyim. 29 yaşındayım istanbulda oturuyorum. 5 ay 9 günlük bir oğluşum var 😂
Mericmelis Ayazgizem2019 merhaba bende melis 2 yıllık evliyim 1 yaşında oğlum var izmirde yaşıyorum tanıştığıma memnun oldum canım
Suna-58 Ayazgizem2019 Selam ben Suna 1.5 yıldır evliyim aslen samsunlayım istanbul da yaşıyorum.2. aylık kizcem var.
Hulyaaa Merhaba hanımlar bendd hülya İstanbul da oturuyorum 28 yasındayım. 3 yıllık evliyim. 1,5 yaşında bı paşam var :)
Kucukanne06 Mericmelis merhabaa 🙋♀️ bende şura 21 yaşındayım 4 yıllık evliyim 💍 Ankarada oturuyorum 🏡 biri 3 yaşında diğeri 1 buçuk aylık iki oğlum var 🧒👼🏻💙