Sibel5258 gelir ellemeyin kesinlikle. Ben çok çektim o kuşlardan çoookk. İlk yuva yaptıkların da çocuk gibi sevindim ne kadar güzeller diye. Sonra işin rengi değişti 😀 yumurtadan kuşlar çıktı. 2 kuş birde anneleri balkonum resmen pislik içinde kalmıştı. Balkonun kapısını açamıyorduk içeri pire böcek gelir diye. Daha sonra yavrular az büyüdü ve kargalar parçalamış Bi baktık balkon kan revan içinde anlatamam o kadar kötüydü ki. Neyse baya uğraştık eşimle temizledik ettik. Hoop bir daha geldi yumurta bıraktı. Bi hocaya danıştık yumurta konduktan sonra kesinlikle dokunmayın günah dedi. Dokunmadık asla. Sonra yine büyüdü yavrular ve yine parçaladı kargalar. Temizledik yine zor bela. Balkona son çare file aldık yine bir yolunu bulup yumurta bıraktılar 3.defa. Annem yanlışlıkla yumurtaya çarptı 2 yumurtaydı biri kırıldı diğerine de bir daha gelmedi annesi. Çok üzüldüm. Şimdi yine geliyorlar yuva yapmak için çöp getiriyorlar ama çöpleri atıyorum ben mecbur hocaya sorduğumuz da çöpleri yumurta yoksa atabilirsiniz demişti. Valla canım Allah yardımcın olsun hazır ol delirmeye 🤦♀️