Seymayusuf Murduy bir kac kisiden pisik yapmadigni memun oldugunu duymustm ama cocuklari buyuktu 9 ay civari
MiracAlpinAnnesi Murduy daha once oglum kullaniyodu bezin kalitesi guzel sızdırma yapmıyo koku da yok bidonem sırtı kaşındı bez yeri acaba dedik bezden mi degistirdik suan kullanmiyo
hankardeslerr Doğduğu günden beri molfix kullanıyoruz, İnternetten şipariş veriyorum şiparişi geçikti baya bi. Bende bim yakın bimden alıyım dedim. Almaz olaydım 1 saatte bebeğimi mahfetti. Ben şok oldum. Ama kullanan arkadaşım var çok memnunmuş 🤷♀️
ElmaliTurtamm hankardeslerr aynen bende sleepy bulamamıştım BİM’den aldım almaz olaydım bizimkide hemen pişik yapmıştı dahada almadım zaten keza 101in bezide öyle
Feridearslanta19 Murduy ilk molfix kullandim simdi bimin bezini kullaniyorum gayet iyi pisik felan yapmadi esimin yiyeninede onu kullanmislar hic olmamis pisik benim kizimdDa da olmadi 45 gunluk bu arada
Tubazraa 3 aylığız sleppy pişik yaptı can bebe de aynı şekilde BİM’in bezi çok iyi geldi ne pişik ne sızdırma ne koku ben 2 aydır kullanıyorum çok memnunum
Ayseeyk Murduy İcerigini biraz araştırmanızı tavsiye ederim çünkü parfüm petrol türevi ve bir çeşitte alkol varmış böyle birşeyi bebeğinizin cildine kullanmamanizi öneririm keza 101 in bezi de öyleymiş bilginiz olsun
MuhammedAmine Murduy bim değilde bazen bez bitiyor siparişim gelene kadar A101 sofio alıyorum idare eder ama oğlum büyük olduğu için çok fazla çiş yapıyor bu bez gece boyu kuru tutmuyor
Blmmss Murduy ben çok amaa coooookkkk memnunum iyiki almışım bu bezi kullanmışım bebegim 10.5 aylık 4. Aydan beri bu bezi kullanıyorum pişik felan hicbirsey yapmıyor tavsiye ederimm
Ikikuzu Murduy ben iki cocugumada doğduğu günden beri kullandım asla pisik veya sızdırma falan hiç olmadı hem uygun hem kaliteli tavsiye ederim 😊
Yusufyigit-1 Murduy bundan 6-7 yıl önce annem kullanıyordu kardeşime gayet memnundu ama şimdi degistirdiler mi bilemem cnm
Deletedmom5284 Murduy yeğenime kullanıyorlardı ucuz diye ama pişik oluyodu çocuk hep, başka beze geçmeden öyle bitirdiler malesef çocuk yaralı bereli büyüdü 😅 Hassas ciltli sanırım herkeste olmuyor ama