Bilgeztrk Ssevey canım pilav için ayrı al ama normal sulu yemekler için hiç bir kaplama sağlıklı değil üzerinde 18/10 yazan çeliklerden al pişirdiğimiz şeyden parçalar da midemize gidiyor sonuçta sağlık önemli
Ssevey Bilgeztrk Evet haklısın canım çelikte herşey daha lezzetli oluyor aslında ama şu pilav meselesi yüzünden granit düşünüyorum
Ssevey Neslihannn_ Eşimde bana atmış bime gelicekmiş diye o tencere seti de internette falan 300 küsür yani fiyatı da iyi 😃
Neslihannn_ Ssevey benim eşim bim de çalışıyor o bana hiç söylemez şu gelecek bu gelecek diye. Ben tabi yine kendim gördüm, dışarıdaki fiyatları görünce alacaksan bunu alalım ama başında çok kavga çıkar haberin olsun dedi, sonumuz hayır olsun bakalım 😁
Ssevey Neslihannn_ Hahaha 🤣 benimki de evde yatıp takip ediyo bana söylüyo 😃 hiç bu erkeklerle kafamız uyuşmuyo ya anlamıyorum
SeverusSnape Ssevey https://www.enplus.com.tr/staub-26-cm-yuvarlak-tencere-feslegen-405093580/?gclid=CjwKCAjw8J32BRBCEiwApQEKga3JIzdEdQ_tSYEoQdS6zV5knyigFEiX3d6npIJsWm2H52QW7iJ5CRoCkQAQAvD_BwE Lava markasının döküm tencereleri var onlar bundan çok daha uygun 150 tl civarı bulabilirsiniz. Bim de getiriyor arada aktüel ürün olarak :)
Hohomoromu Ssevey suan granit takımları indirimde olduğunu gördm ama her yerde aynı mı bılmıyorm granit takımı cok kaliteli karacaya ham madde de üretiyormus granitte karacadn da iyi bence oms
SeverusSnape Ssevey evet bu marka biraz pahalı ama Lava markasına bakabilirsiniz. Ben de lava almıştım, çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını bi tencereye vermeyelim diye😄