Ssevey Tencere seti alıcam kızlar granit istiyorum ama karar veremedim karacaya baktım indirimde olanlar var içime sinmedi kullandığınız memnun olduğunuz set var mı 😍
Linva Taç döküm kullanıyorum. Tavasini gece tek kalınca yanıma alıyorum o kadar ağır ki hirsiizn kafasına vursam öldürür😅
Linva Kaplama alma, annemde kaplama vardı tencereyi kuru bir şekilde ocakta bekleyince atmış biraz. Dokum en sağlamı
Ssevey Linva Evet kuru bir şekilde bekletmemek gerekiyormuş ama bakıyorum hep kaplama tamamen granit diye bir tencere yok herhalde
Arasannesi Ssevey Korkmazdan baska tencere kullanmıyorum cok memnunum. Granıtte de korkmazın granita serisini öneririm
Purposeless Ssevey Ben taç almıştım hiç memnun değilim soyuldu hep bide pembeydi rengi sıcakla temas ettikce turunculaştı bi garip oldu. OMS nin granitini aldım şimdilik memnunum fiyatıda iyi bi bak derim
Smyfrt Ben Karaca aldım çok kötü çıktı bir ayda graniti çıktı bide değişim yapmadılar reklamlarda çizilmez diyor bende tahta kaşıkla o hala geldi
Yazilimcianne Duru_m benimde tavalarım tefal heralde 10sene daha kullanırım. Ev hediyesi tencereler hisar berbatlar. Şimdi tekli tekli tencere aldım tefalden.
HamzasMomy Ssevey korkmaz tavsiye etmiyorum. Sözde granit efektli ediyor sonra o efektler pul pul dökülüyor. Çok pişmanım bi daha korkmaz almayı dusunmuyorum
SeverusSnape Ssevey granit almanızı önermem her şekilde çiziliyor ve granit bi süre sonra aşınıyor. Döküm alabilirsiniz. Bi de tefalin İngenio tencerelerinde fena gözüm var. Kullananlar çok memnunmuş.
Nes94 Ssevey bernordo aldım yemek iyi oluyor ama tavsiye etmem meğer kaplamaymis aldığım. Satan kişi yeniydi herhalde bilmiyordu ee biz zaten yeniydik anlamadık 😂
Ssevey Nes94 😂😂 Evet ya ilk alırken hiçbir şey bilmiyo insan satanlarda satalım da ne olursa olsun diye bakıtp ama benim bildiğim hep kaplama tamamen granit yok sanki 🙄