Nhlkrt Hipp 2 kullanıyorum ama kızım artık tadını pek begenmiyor gibi isteksiz hep içerken tavsiyesi olan?
Boncukgozveannesi Nhlkrt 2 olan tüm mamalar aynı herhalde aptamil kullanıyorduk 2ye geçince pek içmek istemedi bebelac gold denicez şimdi de
Habibe2746 Nhlkrt ben doğduğundan beri sma kullanıyorum bir ara evolvia aldım onun tadını pek beğenmedi smaya devam ettim. Memnunum yani 6 aydan sonra da zaten mama almayı düşünmüyorum ek gıdalar vermeyi düşünüyorum
Emircik Ya bu Aptamil prosyneo kilo aldırmıyor sanki kullanıp memnun kalan varmı 2 haftadan beri gram oynamıyır
Alp17 Mama işi her çocuğa göre değişkenlik gösteriyor ya ben de arayış içerisindeyim. Sma1 kullanıyorum ama sma’nin 2 numarasının içeriği çok iyi deil diye görmüştüm sanırım gıdadedektifi diye bir sayfada.
FHKK Merhaba kızlar bu devam sütü ve formül mama farklı oluyor dimii ? 10.5 aylık oğlum var bende 1 yaş sonrası vermek istiyorum 🤗
_Zeynep_bebek Emircik aptamil kullandım şu dışı mavı olandan 1 kere aldım erkek saçı gıbı kısaydı dedım bizden düştü dedik 2.aldıgımozda yıne aynıydı 3dude aynıydı sonra degıştırdım ve bebegımde kılo alımı olmadı