Baharberber Elifnaz00 ben iki aydır Bebelac Gold kullanıyorum kilo alımı anne sütü gibi aynı gaz sorunuda yaşamıyorum memnunum
ezgizehra Baharberber bende bugün bebelac gold aldım biberon almiyo kızım kaşık la nelerin ici ne katarak yedirebilirim yoğurt filan ?
Baharberber ezgizehra öyle olur mu bilemedim şimdi ama şey yapabilirsin yine biberona hazırlansın ölçekli kaşıkla verebilirsin diğer türlü olur mu bilmem
ayazasaf ezgizehra damlalık varmı veya enjektörle deneyin içirin doğrudan veya mamayı hazırlayıp onunla yoğurt mayalayanlar oluyor öyle yedirn ek gıda alıyorsa onunla muhallebi yapın vs
ayazasaf Elifnaz00 canım benim oğlum çok zayıf doğdu ve 3. Günde 300 g kaybetmişti. Evolvia kullandık bir ay çok güzrl kilo yaptı ama inanılmaz gaz yaptı aptamil ve aptamil conformil dediler onu aldık almaz olaydık 1. Biberondan sonra delirdi sancıdan direk çöpe gittiler sonra 5.5 ay hipp combiotic kullandık ondanda çok memnundum indirimlerni takip edip toplu alıyordum ama 2. Numaraya geçtiğimizde yemedi ağzına sokmadı sonra bebelac golda geçtik 10 aylık oldu şimdi kilo alımı çok iyi çok hareketli olmasına rağmen her ay alımı devam ediyor. Bebelactan memnunum hepsiburada veya akakçeden indirmlerde toplu alıyorum 1800 g mamayı 170 liraya aldım 😅 mama bizim belimizi çok büktü ama uyguna bulabiliyorum çok şükür
Aysima1234 ayazasaf merhaba bebelac mı gold olanı mı kilo aldırdı bende BAsladım ama anlayamadım bır kilo almasını gold olanını kullanıyoruz su an
Bicirik900615 Elifnaz00 canım kızımda da oğlumdada bebelac kullandım ikisine de hiç kilo aldırmadı şuan oğluma sma kullanıyorum kilosu gayet iyi kabızlığıda düzeldi
MarlaSinger Elifnaz00 biz ilk doğduğu zaman bebelac kullandık. Çünkü bebeğim sadece o mamayı içmiş hemşireler demişti. Aptamil falan almamış denemişler. Bizde bebelac kullandık gayet iyi kilo aldı ama emzirdim aynı zamanda. Kafanız rahat olsun önemli olan beslenmesi, mamayı içmesi. Yoksa kilo alır yani önemli olan öğün atlatmamanız
Tubik28 banada yardımcı olursanız sevinirim.. ilk önce SMA mamayla başladık kabız oldu ve hiç kilo almadi. Sonra hipp combiotik mama aldım o da çok kusturuyor. Ne yapicam hangi mamayı almalıyım. Tecrübeli Anneler yardımcı olur musunuz.,😔
Tubik28 baybmom 5 aylik oğlum. Hipp mama hiç begenmedim oğlumun yüzünden kızarıklık çıktı neden oldu anlamadım. Bu mamayida degistiricem
Buray747 Elifnaz00 merhaba canım BİM’in mamasını dene ben aptamil kullandım mama bitmişti BİM’den BİM’in mamasını aldım çok sevdi hiç farklıda yok mama mamadır için rahat olsun 🌺☺️
ayazasaf Aysima1234 evolvia kullanfık ilk ay o çok kilo aldırdı memnunduk ama kolik olunca gaz sıkıntısı yaptı. Sonra hipp vombiotic kullabdık 6 ay oda düzenli kilo alımı yaptırdı 7. Ayından beride bebelac gold kullanıyorum doyurması güzel gaz ve kabızlık yapmadı
Aysima1234 ayazasaf tesekkur ederim pekı evolvıa ya gore nasıl sizce kilo alımı onu denemek istiyorum ama emin olamadım