Ogretmenannee1 Selam anneler sormak istedigim bir soru var. Depend alıp kullandınız mi ve hangi bedenini aldınız? 74 kiloyum ve biraz önce buyuk boyunu aldım sizce olur mu ?
Kelebegimmmm Ogretmenannee1 çok doğru yaptınız. Bende o kilolarda büyük bedeni giydim. Gayet rahat ettim
Kubraegit1 Ogretmenannee1 Depent değilde normal hasa bezi kullanmıştım.80 kiloydum büyük boyu iyi olmuştu🥰
Ogretmenannee1 Kelebegimmmm hadi yaa tesekkur ederim acmadim da acaba orta boyu daha iyi mi olurdu diye
Ogretmenannee1 Mommy_ insallah olur o zaman 2 ay var doğumuma ❣ biraz daha kilo alsam problem olmaz demekki
Ogretmenannee1 Eda2808 yaa ben yine de aldim 2 paket. Normalde cok aşırı hasta olurum yoğun gelir diye düşündüm
BasakK Ogretmenannee1 En büyük kurtarıcım oldu eve geldiğim de devamını yine alıp kullandım kanamam bitene kadar çok büyük kolaylık
Ata0905 Ogretmenannee1 ben 65 kilo ile m ye zor girdim . Keşke l alsaydim bedenleri küçük ve biz ödemden şiş oluyoruz zor oluyor. L almakla iyi yapmıssiniz
Mommy_ Ogretmenannee1 Sanmam problem olacağını bana da sıfıra sıfır olmamıştı zaten rahat 4-5 kg daha kaldırırdı.
Beyza44 Ogretmenannee1 iyi yapmışsınız hiç boşa gitmiyor ben ilk ay hastalanınca da yoğun kanamam olduğu için kullandım çok pratik olmuştu
Eda2808 Ogretmenannee1 normal doğumda bilmyrm da ben sezeryan oldum ilk 2 gün fazlaydı sonradan azaldı
zeynepzeze Ben en büyük bedeni almıştım rahat olsun diye. Hayatımda bu kadar iyi bişey görmedim. Doğumdan sonra çok rahat ettim
Ayonuz Ogretmenannee1 62 kiloydum ortaboy almıştım ve küçük oldu doğumdan sonra ilk regli olduğumda kullanabildim
Ogretmenannee1 Ayonuz yaa gerçekten mii icim rahatladi ben buyuk boy acaba olmaz mi diye dert ediyordum
BasakK Ogretmenannee1 Canım ben ilk bi paket almıştım ama sonrasında evde de kullanınca rahat ettim iki paket daha aldım
Deletedmom322 Ogretmenannee1 iyi yapmışsınız, çok rahat edersiniz. Ben eve geçince de alıp kanamam bitene kadar devam ettim kullanmaya. Ben de orta boy mu alsam demiştim ama iyiki almamışım 🙈
Bravewomen Ogretmenannee1 ben doguma 60 kiloyla girdim kucuk beden almistim dogumdan sonra gobegimin 3 de 2 si gittigi halde kucuk gelmisti. Keske buyuk alsaydim demistim
Ogretmenannee1 Bravewomen hadi yaa demekki orta boyu küçük buyuktede 42 52 beden yazinca tereddüd ettim
Deletedmom187 Ogretmenannee1 valla canım ben kilolu hamile kaldım Kilo da aldım. O yüzden erkekler için olan dependden aldım garanti olsun diye. Valla olacak bence
Ayonuz Ogretmenannee1 ya bende zayıfım olur dedim doğum oldu bir çıktım olmadı kenarlarını yırtıp kullandım iyi yapmıssın büyük almakla
Hunilianne Ogretmenannee1 ben depend almıştım ama hemşireler illa hasta bezi aldırdılar sezersyandan çıkınca 🤪