Sibelsu Kızlar bebeğiniz komando sürünüsü yaptıktan ne kadar sonra normal emeklemeye geçti .. umarım anlatabilmisimdir 😊
Zeyzey2019_ Sibelsu rica ederim. Ama benim bebeğim zaten geç emekledi. 11 aylıktı. Belki o yüzden kısa süründü. Inşallah emekler bir an önce. Çok tatlı oluyor kuzular.
Sydagl Sibelsu benm bebegm cok erken surundu 4 aylikti. 6 bucuk aylikken tam olarak emeklemeye basladi.
Sumeyye-buglem Sydagl bizimkide 4 aylk çok seviyor ayigni diremeyi bende zararı olur diye istemiyorum
Emel_usak Sibelsu 10 gün sonra falan önce emekleme pozisyonuna geçiyor ama sadece ileri geri yaylanip yatıyordu, 1 hafta içinde de emeklemeyi keşfettii😀
Hanne-12 Emel_usak oğlum ayakta duruyor tutunup , yana bir iki adım atıyor ama yerde emeklemesi için bıraktığımda istemiyor ağlıyor , ne olabilir sebebi , bir bacağını çekiyor emekleyecek gibi sonra devamını getirmiyor 7 buçuk aylık ?? Sizin de oldu mu öyle
Sydagl Sumeyye-buglem aksine yuz ustu birakmak hem kas iskelet sisteminin gelisimi icin hem.beyin gelisomi icin oldukca faydali