BBK Pamuk_seker insallah yakin zmnda ben de dönerim kendime😂 su an bi aylik taze anne olunca zor oluyo iki cocukla. Ama sizi cok cok tebrik ediyorum🎉🎉
GmzSnn BBK Az tabi 🤣 kız kime yetcek bende büyük su bardağıyla yapıyorm tamı tamına anca yetiyo kalmıyo🙈
BBK Nisarabia27 mervimek corbasina hic atmamistim bide öyle deniyeyim gerci bulgur da atarsam ezo gelin oluyor 🤗🤗
Nisarabia27 BBK çok güzel oluyor kırmızı mercimeğin içine birazda tavuk suyu limon çok harika olur hem nimet boşuna gitmiyor eşimde kızımda çok severek içerler dene tavsiye ediyorum 😁👍
BBK GmzSnn ja ben pek yemiyorum güyaa dikkat ettigimden😂😂 esimde bugün yese yarin yemiyor kaliyo bi sekilde 🤷🏻♀️😂
oglunasik1anne 1 bardak pirince 2 bardak su olarak yapın tek öğünlk olarak ise de Yarım bardak pirince 1 bardak su olarak uygulayın
Biskusunannesi Ay bugün birinde gördüm dünden artan pilav demiş ama buzluktada olurmu bilmem pilavla kıymayla kadınbudu köfte yapmıştı
SedaMeyra BBK buzlukta nasil.olur bilmem ama. Direk yogurt corbasi yaparım priinc pilavini isrsf etmemis oluyorum
oglunasik1anne BBK ya da elinizde yapraginiz ve ya dolmalık biberiniz varsa dolmaya da cevirebilirsiniz