BBK Yerfistigininannesi degerlendircem bu fikride. Gercekten sorarken sacma dedim ama süper fikirler geldi 🥳🥳
Prnsannesi BBK olur olur bende ilk defa yaptım kalan pilavdan yayla çorbası bi fark yoktu deneyebilirsin
BBK GUBILIK pirinc toplari dedi bi arkadas bu ondan mi? Ilk kez duydum cok güzel geldi kulaga bi denicem. Neler varmis allahim ben sadece kuru pilava odaklanmisim😂😂
GUBILIK BBK onu okumadım :) bulgurdan da yapılır. Karıstırılarak da olur. salcalı sos yapıp bile olur :)))
Pamuk_seker BBK rica ederim canım ben doğum yapacagmin önceki gecesi yemek yapmistim kaldı bayağı 2 gün ziyan olmasın diye attım buzkuga hastaneden gelince evde acıktı buzluktan çıkardım işittik gayette güzeldi 😊😊
BBK Pamuk_seker cok iyi jaa, o esnada bile yemekleri düsündünpz demi iste acayip bsy ja bekarken süs püs düsünürdüm ne giysem ne taksam simdi sorumluluklar girla🗻
Pamuk_seker BBK tabiki canım eşim Allahtan aman su olsun şunu pişir demez 5 6 günlükken yemek yapmaya başlamıştım artik sadece tencere alırken yardim ettim Şuan hala sus pis dersindeyim isimi yaparım yine oje sir sac düzleşir pek değişmedim 😆😁😁😁😁
Emin_e BBK ben hep atarim. Pirinc corbasi, yayla corbasi veya kadınbudu kofte yaparim.. yada azicik su koyup en kisik ateste direkt buzuyla isitirim pilav olarak yeriz
Evrem24 BBK ben mevlütümden kalan pilavları minik minik poşetleyip yayla çorbalarına kulllandım tadında bi değişiklik olmadı ama pilav olarak koymaıdm hiç
MuhammedAmine Prnsannesi benim annem ayran çorbasını arpa şehriyeden yapar acelesi varsa . Çok da güzel olur 😊
BBK Pamuk_seker insallah yakin zmnda ben de dönerim kendime😂 su an bi aylik taze anne olunca zor oluyo iki cocukla. Ama sizi cok cok tebrik ediyorum🎉🎉
Badevehande 1 çay bardağı anca bi tabak pilav çıkıyor zaten ben 1 su bardağı yapıyorum eşim 2 tabak yiyor. 1 tabak pilav bitirmiyor mu yani? 😄
MarlaSinger Badevehande ya biz 2 su bardağını bir öğünde yiyoruz. Eşim ben ve kızım. Kızım 2,5 yaşında 😄
Uzaymekiii BBK babannem kalan pilavla ertesi gün çorba yapardı çokta güzel olurdu öyle değerlendirebilirsiniz belki siz de
Cnsakf BBK beb atıyorum daha sonra kadınbudu köfte yayla çorbası gibi şeylerde kullanıyorum hiçte bişey olmuyo