Yusufalpsmother Bebeğim üç ay yirmi günlük, geceleri üçten önce uyumuyor. Akşam on gibi uyaniyor. Üçe kadar ayakta. Sizinkiler saat kaçta hangi periyotlarla uyuyor güzel anneler varmi bizim gibiler?
BirZeynepbirLina Yusufalpsmother benim kızım da 4,5 aylık olana kadar öyleydi sonra düzene girdi şimdi 9 aylık 11 gibi uyuyor sabah 8 ile 9 arası uyanıyor 😊
Kusannesi Yusufalpsmother akşam beşten sonra kesinlikle uyutmayacaksın benim ogluma o şekilde yapıyorum dokuzda uyuyor. Son gündüz uykusu dört beş gibi
Mrw-95 Yusufalpsmother benim kızım 4 aylık akşam en geç 9 gibi uyuyor gece 4te kalkıyor sonra emiyor yine uyuyor sabah 7buçukta kalkıyor 2 buçuk aylıkken beri böyle akşamları uyumadan önce rutinimiz var 8de banyo yapar masaj yaparım öperim banyodan önce şarkı söylerim filan 9 da uyumuş oluyor zaten hemen emziğini görüyor ağzına veriyorum kucağımda ninni söylerken uyumuş oluyor beşiğine koyuyorum sonra
Cansubasak Yusufalpsmother benim bebeğim de 3 ay 21 günlük 9 da bir uyuyor bir daha sabah 8 gibi uyanıyur ben banyo yaptırarak alıştırdım bir de gündüz son uykusunu 5 gibi yapıyor daha geç uyursa uyku saati 10 buçuk oluyor
Zeyzeyyyy86 BirZeynepbirLina bizde eğer yan yana kucağımda gigsumde uyursa sıkıntı yok su yataklarına nasıl alistirdiniz ya yatağına bıraktığım zaman mikir mikir hep uyanık ben yiliyorum valla
BirZeynepbirLina Yusufalpsmother kendine bıraktım ne zaman isterse o zaman uyuttum hiç zorlamadım bu şekilde kendine bir düzen oluşturdu 😊
12345678b Ya benım cocugumda sabah 7 de kalkıypr ve aksam 9 a kadar kesınlıkle uyumuyor cıldıracagım. Uyuypr yatıyorum kalkıyor uyku delısı oldu ya 3 aylık ne yapacagkmı sasırdım yaa
Yusufalpsmother 12345678b akışına birakin üç aya kadar düzen beklenmiyor ama üç aydannsonra yavaş yavaş uyku eğitimi ne gecilmeye başlanıyor
Yusufalpsmother Akademisyenanne bu ortalama iki aydır böyle malesef geceleri çok geç yatıyor uyku eğitimi vermek istiyorum ama nasil v ricem bilmiyorum 🐥
Yusufalpsmother BirZeynepbirLina öyle kendi düzeni var tabi ama gece üçte uyuyunca ben dinlemiyorum çok geç kalkmak zorunda kalıyorum. Gün bitiyor böyle olunca
Seda_123 Yusufalpsmother Bizimki gece hep uyurdu öğlen uyanırdı bende rahat rahat uyurdum ramazandan beri sabah 6 da uyuyordu ama 4 gündür gündüz uyumadığı için artık gece uyuyor 12 de uyuyor öğlen 1 de kalkıyor uyku sorunumuz yok çok şükür
Beliz55 Benim kızım da 3bucuk aylik doğdugu günden beri hep ayni hiç değişmedi derin uykusu gece saat 1 de başlıyo sabah 6 da uyanıyo
Yusufalpsmother Beliz55 çok güzel maşallahh diyelim, peki sonraki periyotlari nasil sabah tekrar uyudugunda kaçar saat uyuyor?
Seda_123 Yusufalpsmother Yok canım kendi kendine uyur mu hiç 🙄🤣 Elektrik süpürgesi sesini açıyorum ayağımda sallıyorum 5 dkda uyuyor elektrik süpürgesi sesi kurtarıcımız🤣
Hatice3424 Merhabalar benim bebegimde 3 ay 23 günlük gece 1 de derin uykuya yatıyo 7 de uyanıp emiyo tekrar uyuyo 10 11 gibi kalkıyo emiyo birqz oynuyo falan 1 gibi tekrar uyuyo ☺️ Gündüz uykusu hiç belli olmuyo bazen ful uyuyup uyanıyo bazen çok az uyuyo ama gece uykusu şaşmaz