BenMathilda Talha2020 Ek gidadan evvel devam sutu onermedi mi? Bir de kilo alamamasinin bir sebebi olabilir miymis acaba? Tahlil istemedi mi? Genetik, yapisal da olabilir elbet ancak başlarda aliyor, şimdi durduysa bir sebebi olmalı.
minnakprenss Talha2020 sağlık ocagında bakıldı gecen ay sanki 7700 dü kıyafetlerle bu ay da 7900 ama 7200 yazdılar gecen ayda 7200 yazdılar almamış ya
Ygzmomss Talha2020 4.ay da kilo alımı çoğu bebekte az oluyor bizde de öyle olmuştu 5. Ay da doktorumuz ek gıdaya başlattı ama biz mama yemeye de başladık yani sütünü yoksa tek başına ek gıda suan da kilo aldırmaz suan tadımlık vereceksiniz çünkü
Deletedmom224 Premses- bizimkide tam 3buçuk aylık 6680kg😅 İşte kimi zayıf diye şikayet eder kimiside kilolumu acaba?der durur😬Aslında kimsenin bebeği kimseninkine benzemez,aynı olmaz,Herkezin yeme kapasitesi farklıdır.
Gamzosgamzos 17 gun gram bile almadı herkes bana kendisi uyanirsa besle diyordu gece birkere besleniyordu gece 3 saatte bir beslemeye basladim aldi cok şükür
Ygzmomss Deletedmom224 maşallah bebeğinize de yalnız post başlığı kilo alamayan bebek annelerini ilgilendiriyor.
Premses- Talha2020 bende mama takviyesi yapalım mı hocam dedim hayır hayır ek gıda olacak dedi ama.keske mamaya başlasa idim.
Sine Talha2020 bebekler boş memeyi emince de doygunluk hissi alırmış. Ama uyuyamaz heralde. Bezini takip edin ne kadar sıklıkta değişiyorsunuz kaka yapıyor mu
Talha2020 BenMathilda yok devam sütü önermedi patates havuç kabak çorbası ile yavaştan başla dedi arada yoğurt elma armut püresi falan dedi
Talha2020 Deletedmom224 bende internette okudum bazıları kilo almaz keyfi sağlığı yerindeyse sorun yok yazıyodu yine buraya yazayım dedim☺️Bu arada ebe misiniz siZ