Deletedmom413 iki_prens_annesi_ Eczanelerdede olur bence tam emin degilim arayip sorun Ben trendyoldan getirttim canim
iki_prens_annesi_ Deletedmom413 aa tamam olmadı trendyoldan alırım bende cok ama çok tesekkur ederom rabbim bebeğinizle ailenize sağlıklı omur versin hakkınızı helal edin 🙏🤗
Deletedmom413 iki_prens_annesi_ Helal olsun ne demek canim Amin hepimizin evladina uzun ömürler insallah 🌸
Zeyzey06 iki_prens_annesi_ Hemen panik yapma belki memende çatlak vardır. Ama muhakkak göster doktora.
Leyya iki_prens_annesi_ metsilin rengi pembemsi onu verdikten sonra bizimki de kusmustu kan gibiydi de ondan olabilir diyecektim.
iki_prens_annesi_ aybukemom evet malesef yara ve çatlak var ondan sanırım tekrarlamadi teşekkür ederim cevapladığınız icin
MerveC iki_prens_annesi_ memenizde çat var ise kan yutmuş olabilir. Yinede doktora danışmakta fayda var geçmiş olsun
Bsrumt55 iki_prens_annesi_ memenizde çatlaklara varsa emerken kan yutmus olabilir ama doktora danışın yine de
mrvcr iki_prens_annesi_ göğüs ucunda çatlak varsa, emerken o gitmiştir. onu yutmadan çıkarırmış bebekler. bizim bi tanıdığın başına gelmişti, doktor öyle söylemiş.
iki_prens_annesi_ mrvcr hemen emdikten sonra çıkardı zaten ve çok az biseydi tekrarda etmedi keyfide yerinde çok saolun hepinize tesekkur ederim