haticed_ Arkadaşlar aynı başlıklar açılmasın diye geçmiş başlıkları arattırdım ama bulamadım pek bir şey. 6. Ay aşısında neler yaşadınız, ateş yapıyor mu? 3 aşı birden mi yapılıyor? Deneyim yaşayanlar paylaşabilirse devinirim🌸
Zeyno111 haticed_ Ateş huzursuzluk olmadı en kolay aşımızdı sadece ondan mı dişten mi 6.aya girdik uykularımız saçmaladı😅
haticed_ DogaLina Atlatmışısınız geçmiş olsun🌸En azından 3’ü de iğne değilmiş. İyi tarafından bakmaya çalışayım. Umarım çok ağlamaz yavrum🤲 Teşekkür ederim cevap için😊
haticed_ Zeyno111 Uyku bizim de değişmeye başladı. Sabaha karşı çok uyanıyor. Sürekli yarım uykuda. Sabah 7’de de uyanıyor artık. Diş göründü mü sizde😊?
Zeyno111 haticed_ 2 dişimiz çıktı çok şükür ama hala uyanır uykusu gelir zor durdurum gece sabaha karşı çok sık uyanmalar falan geçecektir elbet 😂
haticed_ Zeynepazram Rota virüsü özel yaptırmıştık. Bildiğim kadarıyla sağlık bakanlığı yapmıyor. Biz aile hekimliğinde yaptıracağız bugünkü aşılarımızı. Rotayı da geçen ay yaptırdık. Yine bildiğim kadarıyla rotayı diğer aşılarla karıştırmıyorlar, 4. Ay aşımızı rotadan dolayı biraz ertlemiştik ondan öyle düşündüm. 🌸
haticed_ Zeyno111 Aa ne güzel bizde diş yok henüz aşırı da huzursuzluk yok herhalde henüz gelmiyor dişimiz. Sadece sabaha karşı uyanmalar arttı uyku düzeni değişti o da dediğiniz gibi zamanla düzelir herhalde 🌸Köye götürüp yorucam biraz önümüzdeki haftalarda düzene girmeme ihtimali yok 😅
DogaLina haticed_ evet rota aşısını sağlık bakanlıgı zorunlu tutmuyo isteğe göre. Ağızdan alınan her aşı canlı aşı yani canlı virüs. O yüzden başka damla aşılarla karıştırmıyolar ve aralarında mutlaka 30 gün koyuyolar. Rota aşısıda canlı bi aşı ama vurulan aşılarla aynı gümde yapılabiliyo.
Zeynepazram haticed_ biz ilk dozunu yaptırdık sonra alerji cıkınca dr 2. Dozu yaptırma dedi ondan sordum ☺
Dyg_brn 6.ay aşımızı 20 gun önce yaptırmstık çok sukur huzursuz ve ates olmadı 🤲2bacak ve ağızdan damla seklinde olmustu neyse ki çok ağlamadı 😊
haticed_ Dyg_brn Çok sevindim 🌸😊Dönüş yapan arkadaşların tamamı ateş yapmadığını söylemiş beni rahatlattı. Gerçekten ateş çok tedirgin ediyor. Çok ağlamaz umarım benim oğlum da 😊Teşekkürler dönüş işin 😊
haticed_ Zeynepazram Anlıyorum😊 Aşı yüzünden mi alilerji oldu bebiş yoksa farklı bir alerjiye tedbir olarak mı yaptırmayın dedi?