Lna Suhel29 antalyada yasıyorum klima mahfediyo bizi bile yavrum hergun burnu tıkalı şu koyduk fayda etmedi buhar makinası bana hic sağlıklı gelmiyor napıcaz bende sasirdim
Hilalaliaras Suhel29 soganin icine karanfil batiriyorlar basucuna koyuyorlar odadaki havayi degostiriyor
Kadze Suhel29 bardakla petege su koyabilirsin en iyi gelen o ben oyle yapiyorduj 75lere çıkıyordu sonra bıraktım zaten ebeveyn banyosu var odamda odanın nemi kendinden 68 derece alınca gördüm bu yöntemi deneyebilirsin nemi artirdi
Crazybabyismom2 Bende soğan olayını yapıyorum. Karanfil batırıp 2 günde değiştiriyorum 😊 işe yarıyor 😍
Crazybabyismom2 Oğlumun burnu tıkanırdı tıkanmıyor artık soğandan sonra bide bi saatte olsa havalandırın odayı
Suhel29 Peki kızlar bu akşam denicem. Soğanı bi kabın içinde 4 e bölüp gece gündüz mü koyim sürekli dursun mu başucunda
Crazybabyismom2 [bilinmeyen] evet canım yattığı odaya beşiğe yakın ben salona filanda koyuyorum ama 😊
Mahinursmr Suhel29 biz havluyuda buhar makinasınıda denedik daha sonra kızımın baş ucuna yarım sogan üstüne bikaç tane karanfil batırıp koyduk daha rahat nefes aldı sogan odadaki kötü havayı emiyomus öyle okumustum 😊
Aleynaozkaya Suhel29 wee well in buhar makinasından aldık işe yarıyır hırıltıya da iyi heliyor öneririm