Zeyno111 Misskokulum Bizimde işlemiş geçmiyor canım sabunla bile kaynattım ama lekeler kalıcı bence sağlık olsun 😔
Mom5874 Anneolmak30 Biz Green clean baby deterjan, yumuşatıcı ve lekeçıkartıcı kullanıyoruz bir de Roxy marka granül deterjan. Memnunuz. Bebek sağlığı için zararlı kimyasallar yok doğal deterjan ikisi de
Payan Beyzagok granüllüler ilk yıkamada durulanmıyormuş tekrar durulama işlemi o yüzden gerekliymiş,gerçekten de tekrar durulama yapmaya başladığımdan beri koku kalmadı
Beyzagok Payan öyle mi ilk defa duydum bi de bu dalan zaten çok kokmuyor ki yani ben hiç koku almıyorum ama bı de öyle denerim yine de çok teşekkür ederim ☺️🥰
Deletedmom44 Miine mecbur alışıyoruz 😀geceleri hala uyumuyo BEnde çözümü akşm banyo yaptırmakta buldum ozamn uyuyo işte 😊ama geçen farkettim meme ucu bitanesi sert olmuş ya aklım onda artık doktra gittiğimde sorcam dokunmuyorum hiç kendi kendine geçer belki
Miine Deletedmom44 bnmkide geceleri uyumuyor, bnde gündüz yaptırıyorum banyo 🤗 sakin elleme inşallah geçer canım