snyck Anneolmak30 yumuşatıcı kullanmıyorum green clean kullanıyorum sıvı deterjan içinde doğal lavanta yağı var çok hos kokuyor ve tamamen bitkisel içerikli hic leke çıkmama durumuda olmadi
Buglemm3434 Anneolmak30 dalinin lavanta kokulu granul sabunu kullanıyorum ilk zamanlar yumuşatıcı kullanmadım şimdi dalinin kullanıyordum bide uni baby var ikiside güzel ben seviyorum 💕
_alya_ Anneolmak30 duru granul matik tavsiye ederim yumusaticiya gerek yok mis gibi kokuyor ve yumusacik oluyor.
Bilgihamile Başlarda dalan zeytinyagli granul sabun kullabdm simdi bibaby granul sabub deterjan kullaniyorum memnunum. Bazen dalin yumusaticida ekliyorm
_alya_ mehtapalpk dalinin herseyi alerji yapiyo bizim egzamamiz var sampuani dha da arttirdi mustela kullaniyorum artik. Bence hic dalin kullanmayin.
2balbiranne Baby me öneriliyor sürekli olduğum şehirde e bebek yok diye almamıştım bugün sipariş berdim bezini ıslak mendili deterjanı olarak bakalım inşallah memnun kalırım. Dalin kullandım 0 etki ya temizlenmiyordu uny baby bi nebze iyi 🤷🏻♀️
Princesmom 2balbiranne aa Zerya kızımın ismi ilk defa Burda denk geldim:) Arin ismini de koymayı düşündüm kuzenimin ismiydi diye vazgeçtim:) konuyla alakalı değildi ama görünce yazayım dedim:)
snyck mehtapalpk bizdede egzama oluyordu bioderma yıkama jeli ve nemlendiricisi kullanıyoruz olmuyor hatta 2 haftalığına memlekete giderken götürmemiştim hemen kabardı alerji sandık döndüğümüz de sürdük yine duzeldi hemen tavsiye ederim
Naz_N Anneolmak30 temiz içerik diye Boron almıştım ama çok pişman oldum, Roxy baktım bulamadım markette de sanal markette de, netten söyleyeceğim🐣
Ayseeyk Dalinde bulunan kimyasal sentetik koruyucu egzamaya yol aciyormus özellikle hassas olan ciltlere
mihrosum TalentedMom canım bıse sorcam ben dalan roxy kullanıyordum ama camasır kuruduktan sonra cok pis kokuyor kızım cok kustugu ıcın. Bu kullandıklsrından hangisini onerırsınız kurduktan sonra mis gibi koksun ıstıyorum