Umaysmom Günaydın uyanan veya hiç uyumadım ki uyanayım diyen güzel anneler. 🙋🏻♀️ Dün uyku tulumu almayı düşünüyordum bugün kesin olarak karar verdim ki çünkü Kızım 2,5 aylık ve artık tepikleye tepikleye üstünde ne var ne yok hepsini açıyor. Kocaman ağır bebek battaniyeleri bile karşı koyamıyor. bu gece de ben kapattım o uyandığında açmış babası fark edip kapatmış. Sonrasında ben uyandım kapattım. Fark etmesek öyleece açık kalacak. Önereceğiniz kullandığınız memnun kaldığınız özellikle terletip su gibi yapmayan bi uyku tulumu var mı? 🤷♀️
ayis Umaysmom bende aynı durumdayım ve bende almayı düşünüyorum iyi ki sormuşsunuz bu soruyu. Baştan yarım kundak yapmadığım içinmiş kolların sürekli dışarda olmasını istemeleri.
NarminaAbdullayeva Umaysmom men LCW den aldim 1 hafta oldu. 5 bucuk ayligiz. Cook isime yaradi. Ustune habire aciyodu.
Cicianne Bende aynı dertten muzdaribtim kolları hep dışarda olsun istiyor bu sefer omuzları kolları buz gibi kalıyordu LCW dan aldım ben 19-20drrece oda sıcaklığına uygun diyordu etiketinde ama benim odam 24 derece tulumun içine kısa kollu body altına çorap giydirmeden ayaklı tulum giydirip tuluma koyuyorum hem terlemiyor hem üşümüyor çok rahat ettim. Kızım 3 aylık ben 0-3 değilde 3-6 aylık aldım biraz büyük aldım daha rahat oldu sıkmıyor onu terletmiyor..
Wrw Cicianne bende lcwdan aldım ama çok terletiyo oda ısımız 23derece gece içine kısa kollu zıbıngiydirdim sadece su gibi oldu tulumun içinde 🤷🏻♀️ Bende bi tık büyük aldım ama memnun kalmadım acıkcası sizinki hangisi benim aldığım bordo renk erkek için bi o vardı zaten
Umaysmom Cicianne lcw de normal tulum aldım dışarısi için aşırı terletti ondan dolayı çok ön yargılıyım🥺 Ama gittiğimde bi bakayım tarif ettiğinize teşekkür ederim😍
Umaysmom ayis bizimki hiç kundak sevmedi kıyameti koparırcasına ağladı en baştan beri. O yüzden işim daha zor oluyor aynı sizin gibi🙋🏻♀️
Cicianne Wrw ben kız için lacivert üzeri pembe puantiyeli kuzulu olan vardı onu aldım böyle şişme mont gibi içi elyaf dolu olanlardan değil benimki sizinki onlardansa terletir elyaf. benim aldığım daha ince penye gibi içi
Umaysmom Wrw bende dışarı için aldığım tulumdan aynı şekilde dertliyim bu soğukta çocuk su gibi oluyor hasta olacak diye giydiremiyorum dışarıda da🥺
Wrw Cicianne ikimizin aldığı aynı sadece benimki erkek için olanı internetten baktım şimdi ama demekki her bebeğe olmuyomuş bende dışarı çıkartırken falan giydircem artık 😊
PrensSelim Cicianne bende aynısını aldım oğluma,erkek bölümünde beden kalmamıştı 😁 ,3 aylığız ama 6-9 aldım hem biraz tostik hem de yazın yaylaya gideceğiz orda da kullanırım diye öyle aldım,24-25 derece oluyor odamız,kısa kollu çıtçıtlı ile terlemiyor şükür
Cicianne Wrw https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kiz-bebek/Tulum/3150716/580886 işte bu benim aldığım 🙈
Umaysmom [bilinmeyen] bende ön yargı oldu aldığım diğer tulumdan dolayı. İçine kısa kollu zıbın giydirmeme rağmen su gibi olmuştu 1 saat içinde. 🥺 Belki dışarı tulumlarıyla uyku tulumları farklıdır bilemiyorum bakıcam bende🤷♀️
Pamuksekerinannesi [bilinmeyen] lcw hangi tulumunu aldınız acaba linkini atabilirmisiniz bende almayı düşünüyorum fakat Polar mi alsam penye ki bilemedim 2 aylık bebegim kollar hep dışarda 🤗