Egeasaf20 Kızlar bugun oğlum 2 aylık oldu bende yazılarla 2 yazıp oğlumun yüzünü kapatıp paylaştım oğlumun üzerinde tulum vardı bacakları görünüyordu bana yazmış ki nazar var neden paylaşıyorsun ya tmm nazar var ama yani kendisi diğer görümcemin oğlunu paylaşıyor 6 aylık eltimin oğlunu paylaşıyor 6 aylık onlarda bebek onlara nazar yok mu madem nazar var ne kadarlık olursa olsun bebekler paylaşım yapılmamalı o zaman açıkcası biraz sinirlendim siz bu konu da ne düşünüyorsunuz ben mı yanlış düşünüyorum
Mom62636362 Egeasaf20 nazarın yaşı yokki, her daim var, söylediniz mi ona diğer yeğenlerini paylaşıyorsun ama diye? Şey deseydin, öyleyse bir maşallah de bakalım 🙃
Egeasaf20 Senihaaa valla sinir oldum işlerine göre konuşuyorlar daha sabah kendisi 6 aylık eltimin oğlunu paylaşmış çocuğun yüzü falan açık o zaman ona nazar yok mu
mihrosum Oglunu paylasırken ona mı soracak mısın. Cok ılgınc. İstersem cıplak paylasırım kime ne. Ya ben anlamıyorum. Milletinde cocugu var, annem de sureklı koyma nazar var diyor sanki altın dogurmuşum😁 bırak kuzum koy sen bızde cocuk varsa elde de var 💜
Egeasaf20 Mom62636362 bende buraya yazdığım gibi yazdım o zaman bebekler kaç aylık kaç yaş olursa olsun paylaşılmamalı diye 💪
Yazilimcianne Egeasaf20 nazar edecek olan o minnoş ayaklardanda eder, bende yüzünü kapatıp paylaşılmasını anlamıyorum
Egeasaf20 Yazilimcianne aslında bende ona karşıyım ama bu defa yüzünü kapatıp paylaşmasam hepsi laf eder eşim bile gönlümüzce çocuğumuzu paylaşamıyoruz
Ccansuu Egeasaf20 neye inanırsanız onu var edersiniz 💫ben hiç nazar olur falan diye düşünmedim herkesin çocuğu var çok da şey etmemek lazım 🥰
Yazilimcianne Egeasaf20 anlayabiliyorum çok da haklısınız ama takmayın herkes boş boş konuşuyor işte. Benim kızıma kendi nazarı değiyor, ne zaman halasına bir şeyini anlatsam ya da fotoğraf video görse Bir şey geliyor başına bir de üstüne aman anlatma kimseye nazar değer. Amann mis gibi bebeklerimiz var övünmeyelim mi canımmm😜😊
Ahseninannesii @Egeasaf20 nazar var nazar niye paylaşıyorsun mu yazmış sadece? Vede onu ne ilgilendirir mis acaba annesi benim Atıp atmamaya ben karar veririm kimseyi ilgilendirmez deseydin.
Egeasaf20 Ahseninannesii nazar var neden paylaşıyorsun çocuğu yazmış ve 1 saat önce de kendisi diğer eltimin 6 aylık oğlunu maşallah ateşe yazıp paylaşmıştı kendisine bakmadan bana söylüyor
HaticErkanMiran Egeasaf20 ay kimseyi ilgilendirmez paylaşırım ben benim oğlum Da 2 aylık fotosu yaptım acı paylaştım dua ettim yani dünyada bi beni cocgum yokki nazar etisnler